Bodrum’da Silahla 1 Kişiyi Öldüren Zanlılar Adliyede

2023-10-24_17-31-18

BODRUM HABER – Bodrum’da sabaha karşı çıkan silahlı çatışmada 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı olayın şüphelileri  büyük güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Olay 03.45 sularında  Çırkan Mahallesi Pedasa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında alacak-verecek nedeniyle husumet bulunan Ali Arslan beraberindeki H.K., husumetlileri H.M.ve H.C.O ile telefonda tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma sonrası İki grup birbirlerini silahlı düelloya çağırdı. Arslan ve arkadaşı H.K. 48 AKR 814 plakalı motosikletle  husumetlilerin bulunduğu  bölgeye geldi. Evi bulamayan iki arkadaş havaya ateş açtı. O sırada ellerinde pompalı tüfeklerle evde hazır bekleyen H.M. ve H.C.O. husumetlilerini fark ederek ateş açtı. Motosiklette bulunan 2 kişi yaralanarak yere düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan polis ekipleri şüphelileri etkisiz hale getirerek gözaltına alındı.

Zanlıların adliye girişi yoğun önlemler altında oldu. Girişte  çok sayıda polis memurunun görev aldığı görüldü. Olayla ilgili olarak yakalanan  zanlıların  adliyeye girişlerinde üzerlerine Balistik yelekler  giydirildiği ve geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye giriş yaptıkları görüldü. Adliyedeki işlemlerin ardından H.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken diğer 2 zanlı olan H.C.O. ve  E.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Exit mobile version