Bodrum’da SOLO TÜRK’ün Gösterisini Binlerce Kişi İzledi

2023-10-23_09-35-25

BODRUM HABER – Bodrum’da Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı Kutlamaları çerçevesinde SOLO TÜRK gösterisi nefes keserken, gösterileri binlerce kişi izledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaşamını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Aras, “Ata’nın ilke ve inkılaplarını, ata sevgisini hiç kimse sorgulayamaz, hiç kimse azaltmaz. Bu milletin gönlünde yatan büyük aslan Mustafa Kemal Atatürk’tür, onun ilke ve inkılaplarıdır. Bugün 100 dansçı muhteşemdi. Burada Atatürk de betimlendi, betimleyen arkadaşımı da çok başarılıydı. Sizlerin de katılımı için çok teşekkür ediyorum. Birazdan yine belediyemizin organizasyonuyla SOLO TÜRK’ü, bizim havadaki kahramanlarımızı izleyeceğiz. Biz bu sene Cumhuriyeti, denizde, havada, karada; hem ortamda her şartta kutlayacağız” dedi.

Kumbahçe Meydanı’ndaki etkinliğin ardından SOLO TÜRK Bodrum semalarında nefes kesen bir gösteriye imza attı. Kumbahçe’de binlerce vatandaş, gösteriyi izleyebilmek için sahil kenarına, binaların terasına akın etti. Kimileri de teknelerle açılarak jetin nefes kesen gösterisini denizden takip etti. Bodrum’un tarihi Değirmenler Tepesi de gösteriyi izlemek isteyenlerin akınına uğradı. Pilotların gösteri sonrasında Bodrum’da kurulan platforma geldiklerinde sevgi seli ile karşılaştılar. Gösteriye katılan ve yerden etkinliği organize eden SOLO TÜRK’ün takım arkadaşlarına  Başkan Aras tarafından çiçek verildi.

Exit mobile version