Muğla’nın 13 İlçesinde Tokat’a Yoğun İlgi

WhatsApp Görsel 2023-12-28 saat 16.42.23_27c3cb87

BODRUM HABER- Muğla’ya daha eşit ve etkin hizmet için CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, seçim çalışmaları kapsamında ilçelerdeki muhtarlar, oda ve STK temsilcileriyle görüştü. Muğla’nın ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Büyükşehir Başkan Aday Adayı Tokat, bilgi birikim ve tecrübesiyle Muğla için Aşkla çalışacağını dile getirdi.

3 dönemdir Milas Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Muhammet Tokat, CHP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamasının ardından 13 ilçede muhtarlar, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerini ziyaret ediyor.

15 yıllık belediye başkanlığı tecrübesi ve hukukçu kimliğiyle belediyecilik konusunda bilgi birikim ve deneyim sahibi olan Tokat, ziyaretlerinde coşku ile karşılanıyor. Belediye başkanlığı döneminde en çok önem verdiği konuların başında gelen ‘ortak akıl’ ve ‘kurumlar arası işbirliğinin’ bir göstergesi olarak ilk ziyaretlerini sivil toplum kuruluşlarına ve meslek odalarına gerçekleştiren Muhammet Tokat’ın projeleri ise ilgiyle dinleniyor.

Muğla’nın ihtiyaçlarını bildiğini ve bu noktada çalışmalar gerçekleştireceğini belirten Başkan Tokat; “Bir hukukçu olarak eşitlik ve adalet kavramlarına çok değer veren bir görüşüm var. Bu nedenle ilçeler arasındaki bu eşitsizlik ve adaletsizliği kaldırmaya gidermeye yönelik çalışacağız. Aynı değeri gören, gerçekten de ortak akılla ihtiyaçlarını ve önceliklerini belirlemiş ve etkin olarak da bunu hayata geçirme güvenini oluşturmuş bir yönetim tarzını hedeflemekteyiz. Muğla’nın ihtiyaçlarını biliyoruz. Muğla’nın genelini ihtiyaçlarıyla, eksiklikleriyle, potansiyeli ve bulunması gereken hususlarıyla yakından biliyoruz. Hem Muğla geneli için hem de ilçeler bazında önümüzdeki süreçte inşallah bu görev bize uygun görülürse sizlerle bunu beraber önceleyerek, beraber kararlar vererek bir yere vardırma ve giderme çabası içinde olacağız. Muğla dünyada birçok ülkeden daha büyük bir il. Hem örgütsel geçmişim hem de belediyecilik geçmişimle; kendimi partime ve Muğla’mıza mevcut adaylar içerisinde en katkı verebilecek kişi olarak görüyor, sürecin bizi bu göreve çağırdığı bir durumu yakından hissediyorum. Bu vesileyle yola çıktık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben göreve hazırım. Muğla için Aşkla çalışacağım.” dedi.

Exit mobile version