Ali Öztemiz CHP’den Meclis Üyeliği Aday Adaylık Başvurusunda Bulundu

WhatsApp Image 2023-12-05 at 19.04.55 (1)

BODRUM HABER – CHP de aday adaylık başvurularının son gününde Ali Öztemiz’de meclis üyeliği başvurusunu yaptı. 23 Yıllık Belediye çalışma hayatı olan Öztemiz  CHP’den Bodrum Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylık başvuru dosyasını CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’a teslim etti.

Ali Öztemiz başvurusu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. “Bu dönem seçimlerde en son 34 yıl önce gerçekleştirilen aday belirlemede üye bazlı önseçim heyecanını değişim hareketi lideri Cumhuriyet Halk Partisi Sayın Genel Başkan Özgür Özel ile Cumhuriyetin 100. Yılında yaşıyoruz.
13 yılı Bitez Belediyesi 10 yılı Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 23 yıllık belediye çalışma hayatı olan ve Muğla il geneli 4.785 aktif üyesi olan emeğin, emekçinin, alın terinin savunucusu gerek 1 Mayıs’ta gerek kadın cinayetlerinde sessiz kalmayıp her zaman meydanlarda olan en son Arzu Çerkezoğlu Başkanımızın İstanbul’dan Ankara’ya vergide adalet yürüyüşüne Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in destek olduğu Disk Genel-iş sendikamızda çalışan baş temsilci görevini yürütmekteyim.
23 yıllık Belediye deneyimimi 2024-2029 5 yıllık sürede mahallem Bitez ile Bodrum’un ve Muğla’nın sorunlarına çözüm noktasında mecliste iyi bir sözcüsü olarak katkı sağlayacağımı düşünüyor ve Belediye hizmetlerini halka gecesi gündüzüne katarak ulaştıran belediye çalışanı arkadaşlarımın, emekçilerimizin hak ,hukuklarına da sahip çıkma adına da aday olma kararı aldığım 31 Mart seçimlerinin Ülkemize Muğla’mıza ve Bodrum’umuza hayırlı olmasını diler tüm adaylara başarılar dilerim” dedi.

Exit mobile version