Bodrum Futbol Kulübü’nün Hedefi 3 Puan

BODRUMSPOR'UN HEDEFİ 3 PUAN

BODRUM HABER – Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, Adanaspor mağlubiyetini telafi etmek için evine 3 puanla dönmek istiyor. İyi bir oyunla maçı kazanmak istediklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İyi hazırlanıp yüzümüzün akıyla maçtan önce oyun olarak sonra skor olarak çıkabiliriz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 14. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk olacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte Üzeyir ve Sousa’nın kart cezası sona ererken, Musah Mohammed sarı kart cezalı olması nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle Eren Albayrak sezonu kapatırken, sakatlığı bulunan Pedro ise takımla antrenmanlara çıkmaya başladı.
Geçtiğimiz hafta iç sahada Adanaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Bodrum FK ligde çıkışını sürdürmek için Şanlıurfa karşısında 3 puan arayacak. Ligde play-off hattında bulunan yeşil-beyazlı ekip, 21 puanla 6. sırada yer alıyor. Öte yandan, 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da 11 Nisan Stadyumu’ndaki karşılaşmada hakem Oğuzhan Aksu düdük çalacak.

Exit mobile version