Hakkındaki İddialara Belgelerle Cevap Verdi

WhatsApp Image 2024-05-28 at 09.37.54

BODRUM HABER – Geçtiğimiz Ocak ayında hakkında yapılan iddialar sebebi ile Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 2 Veteriner Hekim Bodrum Belediyesi Disiplin Kuruluna şikayet edilmiş ve konu ilgili  bilgilerin de  gönderildiği olay ile ilgili tanıklarında dinlendiği açıklanmıştı. Aradan geçen zaman içinde İddialara hedef olan veteriner hekimden kamuoyu açıklamasında bulunuldu. Veteriner hekim Ş.K. tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı. Hakkımda 30 Ocak 2024 tarihinden beri asılsız iddialar ve yalan haberlerle karalamalar yapılarak çalışma hakkım engellenmektedir! Can güvenliğim tehlikededir.

Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu ve Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği tarafından gerek medya gerekse sosyal medyada duyurular yapılarak, Barınakta 2 kedinin ölümüne sebep olduğum iddia edilmiştir! Kedilerden birini muayene etmediğim, diğerini ise görev ve yetkim olmadığı halde ameliyat ettiğim ve kedilerin öldüğü beyanları ile; katil ilan edildim! Halbuki 8 yıllık klinik tecrübesi olan, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi yüksek lisans mezunu, liyakatli bir kadın veteriner hekimim.

BU BEYANLAR DOĞRU DEĞİLDİR! Şöyleki;

Bakılmadığı iddia edilen kedi özel bir klinikte ameliyat edilmiş ve orda ölmüştür. Diğer kedi ise gayet sağlıklı ve HAYATTADIR! Halen belediye barınağındadır! Buna ilişkin tüm belgeler istendiğinde sunulacaktır!

Yapılan bu yalan haberler ve oluşturulan baskı nedeniyle görev yerim değiştirilmiştir. Görevime iade olduğum daha bana tebliğ edilmeden, bu gruplar tarafından öğrenilmektedir. Sosyal medyada atandığım Kısırlaştırma Merkezine gidilerek protesto edilmem ve ÇALIŞTIRILMAMAM yönünde kamuoyu oluşturulmaktadır!  ÇALIŞMA HÜRRİYETİM VE CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDEDİR! Bu nedenle kedilerin öldüğü ve benim ameliyat yapmaya yeterli olmadığım yönündeki yanlış bilgilendirmenin ve hedef göstermenin sona erdirilmesi ve kamuoyunun aydınlatılması gerekmektedir!

Tüm belgeleriyle bu yalan haber ve mobbing uygulamaları için bu dernek, çalışma grubu ve belediye içerisindeki tespit edilen/edilecek işbirlikçi ve provokatör kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur!

Hayvan hakları savunuculuğu ranta dönüşmeye başlamıştır! Belediyelerde daha çok veteriner hekime ihtiyaç varken Sosyal Medya gücü kullanılarak linç edilmem ve işten çıkarılmam için mobbing yapmak bu durumun kanıtıdır! Burada amaç barınakları işlevsiz ve kötü göstererek sokak hayvanlarını özel kliniklerde tedaviye sevk ve bu amaçla bağış toplamaktır. Hayvan hakları yasasının gündemde olduğu bu dönemde hayvanseverlerin kaynağı doğrulanamayan haberlerle galeyana getirilerek yanlış yönlendirilmesini önlemek adına bu açıklamayı yapma zorunluluğu duyuyorum. Saygılarımla.

 

Exit mobile version