Eşini Öldüren Eski Koca Adliyeye Sevk Edildi

2024-07-25_16-21-45

BODRUM HABER – Bodrum’da  boşandığı eski eşini ve arkadaşını  vurdu. Eski eş hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay,  akşamüstü saatlerinde Geriş Mahallesi Hacıyeri Caddesi 6012 sokakta meydana geldi. İddiaya göre Ömer A. 2021 yılında boşandığı eşi Hüsne Topal’ın bulunduğu yere gitti. Hüsne Topal’ı evin önüne çağıran Hacı Ömer A. sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle Hüsne Topal’la tartışmaya başladı.  Sesleri duyan Topal’ın arkadaşı Sedat T. kapının önüne çıktığı sırada öfkeye dönenen Ömer A. yanında getirdiği tabancayla defalarca Hüsne Topal ve arkadaşı Sedat T.’ye ateş edip otomobil ile olay yerinden uzaklaştı.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı ile adrese ekipler sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hüsne Topal ve Sedat T., ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 çocuk annesi Hüsne Topal yaşamını yitirdi.

Olayın ardından otomobiliyle bölgeden uzaklaşan Hacı Ömer A., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayda suç aleti tabancayı saklayan Hacı Ömer A.’nın oğlu B.A. ile arkadaşı E.D. suç aletiyle birlikte ekiplerce gözaltına alındı.
Katil zanlısı Alçı’nın emniyetteki ifadesinde, ‘Beni aldattığı için vurdum’ dediği öğrenildi. Karakoldaki işlemleri tamamlanan katil zanlısı Hacı Ömer Alçı ile oğlu B.A. ve arkadaşı E.D., adliyeye sevk edildi. Hacı Ömer Alçı, adliyeye girişi, esnasında gazetecilerin ‘Eski eşini neden öldürdün’ sorusunu yanıtsız bıraktı.

Silahlı saldırıda yaşamını yitiren Hüsne Topal’ın Hataylı olduğu ve depremden sonra Bodrum’a yerleştiği öğrenildi. Muğla Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işlemleri tamamlanan Topal’ın cenazesi defnedilmek üzere Bodrum- Milas Havalimanından uçakla memleketi Hatay’a gönderildi. Öte yandan, Sedat T.’nin ise Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

 

Exit mobile version