Buruk ve Özbek’ten Transfer Açıklaması

WhatsApp Image 2024-07-01 at 12.04.59

BODRUM HABER – Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk, Bodrum’da katıldıkları kutlama programına transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bodrum Galatasaraylılar Derneği tarafından bir mekanda gerçekleştirilen kutlama programına Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Teknik Direktör Okan Buruk, Galatasaray’ın eski Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, eski futbolculardan, geçmiş dönem başkanları ile çok sayıda taraftar katıldı.

Süper Lig şampiyonluk kupasının da getirildiği kutlamada davetliler kupayla bol bol fotoğraf çektirdi. Kutlamalar müzik eşliğinde gece saatlerine kadar sürdü.

Kutlamada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Bodrum’da 24. şampiyonluğu kutluyoruz. Bodrum Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cankat kardeşime çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon hazırladı. Daha önce de söylediğim gibi 40 gün 40 gece bu şampiyonluğu kutlayacağız demiştim. Her vilayette, her derneğimize giderek onların organizasyonlarına katılıyorum ve büyük keyif alıyoruz.”

TRANSFERLER BİTTİĞİNDE BİLGİ VERECEĞİM

Transferlerle ilgili sorulan soruya da yanıt veren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Transfer için de çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta inşallah görüşmelerimiz daha da hızlanacak. Mümkün olan en kısa sürede noktasal transferler yapacağız. Eksiklerimizi biliyoruz. Çok kısa sürede inşallah sizlere daha farklı haberler vereceğim çünkü transfer öyle bir şey ki yapılmadan, imzayı atmadan söylenmesi sakıncalı olan bir konu. Galatasaray’ın menfaatlerini düşünerek bu transferler bittiğinde sizlere de bilgi vereceğim.”

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya ile karşı karşıya gelecek Milli Takım’a başarılar dileyen Özbek, Michy Batshuayi ile ilgili sorulan soruya da “Yarın sabahı bekleyin, onunla ilgili de bilgi vereceğiz size.” diye konuştu.

ARTIK KULÜPÇÜLÜĞÜ BIRAKMAMIZ GEREKİYOR

Milli Takım’a başarılar dileyen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, söz konusu Milli Takım olduğunca kulüpçülüğü bırakma çağrısı yaparak şöyle konuştu;

“Oyuncularımızla iletişim içerisindeyiz. Onların arkasındayız, destekliyoruz. Bence bütün Türkiye desteklemek zorunda. Bir yandan bu hepimizi çok üzüyor, burada artık kulüpçülüğü bırakmamız gerekiyor. Milli Takım için birlik olmamız gerekiyor. Orada futbolcularımızın hiçbir takım gözetmeden birbirlerine nasıl sarıldıklarını net bir şekilde gördüğümüz halde biz burada devamlı kulüpçülük yapıyoruz. O yüzden Milli Takım’a destek her şeyin üstünde. O yüzden oyuncularımıza güveniyoruz, inanıyoruz. Gruptan 6 puanla çıktılar, inşallah Avusturya’ya karşı da en iyisini yapacaklar.”

Buruk, transfer konusunda şu açıklamayı yaptı;

“Transferle ilgili tabi ki bir forvet düşüncemiz var. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu zaten basına düştü. En kısa zamanda onun bitmesini bekliyoruz. Onun yanına tabi eksik bölgelerimiz, aciliyeti olan özellikle yine sağ bek, bir orta saha oyuncusu. Çok iyi oyunculara sahibiz, bir kere onun altını çizeyim. Orta sahadaki oyuncularımızın hepsi çok iyi ama biz en güçlü kadroyu kurmaya çalışıyoruz. Yine devamında ihtiyacımız olan yerlere takviyeler yapacağız ama öncelikle aciliyet olan yerlerimizi bir an önce kapatıp devamında dediğim gibi birçok oyuncumuza teklif var. Galatasaraylı oyuncularımız yine her türlü gündemde. Teklif alıyorlar, ilgileniliyor.”

Yeni sezonda 4 takımın da amacının şampiyonluk olduğunu ifade eden Okan Buruk, “Trabzonspor kadrosunu korudu. Çok önemli bir hocaya sahip. Transferler yapıyor. Beşiktaş aynı şekilde iyi bir kariyere sahip bir hoca getirdi. Fenerbahçe aynı şekilde yine çok önemli kariyere sahip bir hoca getirdi. O yüzden bundan sonra kadroları şekillenecek, lig başlayacak. Lig başladıktan sonra yarış başlayacak. Yine 4 takımın amacı şampiyonluk. Bundan önceki seneler nasıl zorsa yine aynı zorlukla başlar. Önemli olan bunu kolaya çevirmek. Biz de kazanarak kolaya çevirmeye çalışacağız.”

Exit mobile version