CHP Bodrum Gençlik Kolları Adaylığını Açıkladı

WhatsApp Image 2024-08-17 at 19.02.29

BODRUM HABAER – Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum gençlik kolları seçimi 25 Ağustos Pazar günü yapılacak. CHP Bodrum gençlik kollarına adaylıklar açıklanmaya başladı. İlk aday Çetin Avcı Çarşı mahallesinde bulunan ilçe binasında basın açıklaması düzenledi.  Toplantıya, CHP ilçe başkanı Tuna Işın, Bodrum Belediyesi Başkan vekili Kanat Özsert, Belediye meclis üyesi Niyazi Atare ve  partililer katıldı. Avcı düzenlenen toplantıda gençlik kolları adaylığını şu sözlerle açıkladı.

“Kıymetli partili büyüklerim, değerli misafirler öncelikle bugün bana ayırmış olduğunuz kıymetli zamanınız her birinize teşekkür ediyorum. Bugün burada 15’imde kapısından içeri girdiğim ve üye olduğum günden bugüne kadar partimin bana ihtiyacı olduğu her alanda terimin son damlasına fikrimin son anına kadar, bağlı olduğum ilkeleri için mücadele ettiğim, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığımı, Siz değerli partililerime ve tüm kamuoyuna açıklamaktan büyük bir gurur duyuyorum. Değerli partililerim, biz gençler ülke menfaatlerini gözeten, değerlerini yaşatan, çağdaş uygar Türk gençliğiyiz. Biz Anafartalar’da Mehmet, Menemen’de Kubilay, Meydanların sesi, Darağacında Erdal, Denizlerin Mahir’ce dalgasıyız. Biz; ATAMIZIN emanetçisi, Cumhuriyetin neferleri Cumhuriyet Halk Partimizin geleceğiyiz.

Biz CUMHURİYETİZ !

Gençlik örgütümüz Cumhuriyetimizin ve Atatürk’ün ilkelerine sıkı sıkıya bağlı fikri hür vicdanı hür bireylerdir. Biz bu ülkenin geleceği için temel taşlarıyız. Adaylığım bu bilinçle hareket eden, sorumluluklarımı derinlemesine anlayan ve bu sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olan birey olarak ortaya çıkmıştır. Bu süreçte, gençlerin siyasette daha aktif rol almasını sağlamak için bir dizi hedefim var. Öncelikle, gençlerin sesi daha yüksek bir şekilde duyurabilecekleri platform oluşturacağım. Partimizin vizyonunu genç bir bakış açısıyla yansıtacak projeler geliştirecek, gençlerin toplumda ve siyasette daha etkin rol oynamalarını sağlayacağım. Sosyal sorumluluk projelerine öncülük ederek, yaşadığımız şehre, ülkemize ve dünyaya katkıda bulunacağız. Doğa, çevre ve tüm canlılar için sürdürülebilir politikalar geliştirecek ve gençlerin bu konuda bilinçlenmesini sağlayacağım.

Ülke olarak gençlere verilen görevlerin layıkıyla yerine getirildiğini en iyi biçimde Bodrumumuzda görmekteyiz. Bu bağlamda biz de elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyip sorumluluk ve görevden asla kaçmayacağız! Son olarak partimizin değerlerine ve ülkemize olan bağlılığımızı her zaman koruyacağım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve ülkemizin yararına olan her adımı atma sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getireceğim. Hep birlikte, daha güçlü ve aydınlık bir gelecek için el birliğiyle çalışacağımıza olan inancımla konuşmamı sonlandırmadan önce, Bu bir bayrak yarışı bu yarışta emek gösteren tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve sizleri tüm sevgimle selamlıyorum.”

Exit mobile version