Yeni Yapılan Yolda Su Borusu Patladı

WhatsApp Image 2024-08-05 at 14.22.59

BODRUM HABAER – Bodrum Yalıkavak yolunda patlayan su sebebi ile tonlarca su bölgeye dağıldı. Edinilen bilgiye göre Ortakent Yalıkavak arasında yapımı yeni tamamlanan yolda su hattında patlama meydana geldi. MUSKİ yetkililerinin yol yapılırken davet edilip birlikte karar vermesi gereken bu yeni oluşumda henüz hangi birim hata yaptı bilinmiyor. Ancak Karayollarının bu yolu yaparken alt yapıda sorunlar oluşmaması için MUSKİ ile birlikte yol almaları gerekiyordu. Görünen o ki ne yazık ki yine yapılan işlemlerde bir hata var. Ve bu hatanın bedeli  milli servetten yani vatandaşın ödediği vergilerden gidecek.

Yalıkavak karayolu yapılırken Karayolları tarafından MUSKİ’ye davet geldi mi geldiyse neden gitmediniz. Karayolları ile yapılan görüşmelerde MUSKİ’ye konu ile ilgili davet gittiği ancak MUSKİ’den bu davete bir dönüş olmadığı yönünde bir iddiada da bulunuldu.

Her ne olursa olsun hangi birim konuya gerekli duyarlılığı göstermemiş olsa da Yeni yapılan yol yine kazılacak ve tamir edilmek için yine ekipler çalışacak. Hem maddi hem manevi olarak kayıplar bir yana daha yeni tamamlanmış  yolda çalışma yapılacak Yollarda yamalar oluşacak….

Exit mobile version