POSTMODERN” RESİM SERGİSİ OASIS SANAT GALERİSİNDE

OasisBodrum (1)

BODRUM HABER – Oasis Bodrum, 16 Ağustos Cuma günü Kani Kaya küratörlüğünde gerçekleşecek olan “Postmodern” resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, postmodern tarzı benimseyerek farklı estetik yaklaşımlar sunan karma bir koleksiyon olarak öne çıkıyor. Kani Kaya’nın küratörlüğünde düzenlenecek olan sergide, çeşitli ulusal ve uluslararası 18 sanatçının eserlerinin sanatseverlere buluşuyor.

Serginin dikkat çeken özelliklerinden biri, 1992 yılında kaybettiğimiz ünlü heykeltıraş Zühtü Müridoğlu’nun eserine de yer verilmesidir. Müridoğlu’nun İstanbul Beşiktaş’taki Barbaros heykeli, Anıtkabir’deki kabartmalar ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile İsmet İnönü heykelleri gibi önemli yapıtları, sanat dünyasında özel bir yere sahiptir. Bu sergide, Müridoğlu’nun eseri, onun sanatındaki derinliği ve tarihsel önemini bir kez daha gözler önüne serecek.

16 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da Oasis Sanat Galerisindeki açılış kokteyli ile başlayacak olan sergi, 25 Ağustos tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Exit mobile version