Bodrum’da Yat Bakım Tesisinde Yangın

d3ee49aa-7b95-49db-8aec-861a60ab92de

BODRUM HABER – Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Caddesi üzerindeki tersaneler bölgesinde, bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Alevleri gören çevre sakinleri, durumu 112 Acil İhbar Hattı’na bildirdi. İhbar üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangının büyümesiyle birlikte, bölgeden peş peşe patlama sesleri duyulmaya başlandı. Bu durum, çevre sakinlerinde paniğe yol açtı. Ormanlık alanların tehlikeye girmesi nedeniyle Orman Bölge ekipleri de kısa sürede olay yerine ulaştı. Aydem yetkilileri, güvenlik önlemleri kapsamında bölgedeki elektriği kesti. 112 sağlık ekipleri, olası yaralanmalara karşı hazır beklerken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemlerini artırdı.

Uzun süren yangın söndürme çalışmaları sonucunda alevler kontrol altına alındı. Yangının çıktığı yatçılık firmasının, yat içi mobilya imalatı yaptığı öğrenildi ve bu nedenle birçok mobilya malzemesinin yangından etkilendiği bildirildi. Patlamaların, bu malzemelerin alev almasıyla meydana geldiği düşünülüyor. Yangının sebebi hakkında soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version