Bodrum Rotary Kulübü’nden Anlamlı Destek

IMG_4092

BODRUM HABER- Eylül Dünya Barış Günü sebebiyle Bodrum Rotary Kulübünce organize edilen ve bağışların Deprem Mağduru Adıyaman Gölbaşı Kadın Kooperatifleri için kullanılacak olan gitar resitali , Saat 21:00 de Ted Bodrum Kolejinde gerçekleşti.
Ted Bodrum Kolejinde ’nde düzenlenen bu resitalde, uluslararası üne sahip İtalyan gitarist Edoardo Catemario sahne aldı. Bu özel gece, 6 Şubat depreminde büyük zarar gören Adıyaman Gölbaşı Kadın Kooperatifleri yararına düzenlendi. **Edoardo Catemario:** İtalyan gitar virtüözü. Edoardo Catemario, klasik müzik dünyasında saygın bir yere sahip. Sanatçı, hem teknik ustalığı hem de yorumculuk yeteneğiyle dünyanın dört bir yanında sahne almış ve izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır. Konusunda duayen olan Catemario, Bodrum’da gerçekleştirdiği bu performansla, izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
Kadın emeğini ve girişimciliğini desteklemeyi hedefleyen bu kooperatifler, yaşadıkları zorluklara rağmen üretime devam ediyorlar. Bodrum Rotary Kulübü, bu etkinlikle hem dayanışma hem de toplumsal duyarlılık adına önemli bir adım attı. Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Şehval Öztürk, etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı: _”Bodrum Rotary Kulübü olarak toplumsal sorumluluğumuzu her zaman ön planda tutuyoruz. Depremden etkilenen kadın kooperatiflerine destek olmak bizim için büyük bir onur. Bu etkinlikle hem sanatı Bodrum halkıyla buluşturuyor hem de önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getiriyoruz.”dedi.
Resitalde Bodrum Kaymakamımız Sayın Mustafa Çit ve 2420 Bölge 2011-2012 Guvernörü Sayın Fatih Recep Saraçoğlu katılım göstererek bu resitaldeki desteklerinden ötürü Ted Bodrum Koleji Erdem Erken ve Bodrum Oda Orkestrası Kurucu Sayın Numan Pekdemir’e teşekkür plaketlerini sundular.
Elde edilen tüm bağışlar, Adıyaman Gölbaşı Kadın Kooperatifleri’nin yeniden yapılanma sürecine katkı sağlamak amacıyla bağışlanacaktır.

Exit mobile version