Büyükşehir İtfaiye Haftası’nı Çeşitli Etkinliklerle Kutlayacak

WhatsApp Image 2024-09-24 at 17.17.23

BODRUM HABER  – Muğla Büyükşehir Belediyesi 25 Eylül- 1 Ekim İtfaiye Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Vatandaşların huzuru ve güvenliği için 7/24 çalışan itfaiye teşkilatının kuruluşunun 310.yılı ve 25 Eylül- 1 Ekim İtfaiye Haftası Muğla’da Çocuklar için İtfaiye tanıtımı, İtfaiye Araç, Malzeme Tanıtımı Fotoğraf Sergisi, Geniş kapsamlı tatbikat, İtfaiye Spor Gösterimi, İtfaiye Voleybol Takımı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Voleybol Takımları Dostluk Müsabakası, Kızılay’a Kan Bağışı etkinlikleri ile kutlanacak.

25 Eylül Çarşamba günü miniklerin itfaiyeyi ziyareti ile başlayacak İtfaiye Haftası kutlamaları 26 Eylül’de İtfaiye Araç Malzeme Tanıtımı ve Fotoğraf Sergisi ile devam edecek. 27 Eylül Cuma günü ise Menteşe ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Sosyo-Kültürel alanda çok kapsamlı tatbikat ve spor gösterimi yapılacak. Etkinlikler 30 Eylül’de İtfaiye Voleybol Takımı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Voleybol Takımları Dostluk Müsabakası, 2 Ekim’de de Kızılay’a kan bağışı etkinliği ile sona erecek.

Başkan Aras; “25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası’nı Muğlamızda tüm vatandaşlarımızla birlikte kutlayacağız.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras vatandaşların can ve mal güvenliği için 310 yıldır görevi başında olan itfaiyecilerin özellikle son yıllarda yaşanan orman yangınlarında da kahramanca mücadele ettiğini söyledi ve fedakarca itfai olaylara müdahale eden tüm itfaiye çalışanlarının İtfaiyecilik Haftası’nı kutladı.

Başkan Aras; “Muğlamızın 13 ilçesinde ev, iş yeri, anız, orman yangınlardan trafik kazalarına, hayvan kurtarma operasyonlarından deprem ve sele kadar her koşulda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için itfaiye çalışanlarımız fedakarca çalışıyor. Özellikle son yıllarda orman yangınlarında da itfaiyemiz en önde ormanlarımız için mücadele etti. 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası’nı Muğlamızda tüm vatandaşlarımızla birlikte kutlayacağız. Bir hafta boyunca vatandaşlarımız farklı etkinliklerle kahraman itfaiyecilerimizle birlikte olacak. Bizlerin hep yanında olan fedakar itfaiyecilerimizin haftasını bir kez daha kutluyorum. Muğlamız ve vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

 

 

 

 

Exit mobile version