CHP Genel Başkanı Büyükşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

WhatsApp Image 2024-09-20 at 19.51.06

BODRUM HABAER – CHP Genel Başkanı Özgür Özel Muğla programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i başkanlık binası önünde karşıladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aras Genel Başkan Özgür Özel’e Muğla ve yapılan hizmetlerle ilgili sunum yaptı. Daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan vatandaşlara hitap etti.

Başkan Aras; “Genel Başkanımız gençliği, vizyonu ile partimizi ileri taşıyacak ve ülkemizi düzlüğe çıkartacak.”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den önce söz alan Başkan Aras şunları söyledi; “2.yüzyılın lideri genel başkanımız Muğlamıza hoş geldiniz. Genel Başkanım gençliği, vizyonu ile partimizi ileri taşıyacak ve ülkemizi düzlüğe çıkartacak. Biz de yerel yönetimler olarak bıkmadan usanmadan genel merkezimize iktidar yolunda destek olmak için çalışacağız.”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel; “Muğla 31 Mart’ta son 40 yılın rekorunu kırdı”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak belediye ziyaretini mitinge çeviren vatandaşlara teşekkür etti ve Muğla’nın 2024 yerel seçimlerinde son 40 yılın rekorunu kırdığını söyledi.

Özgür Özel; “Muğla Büyükşehir Belediye başkanımıza ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Muğla’ya geldiğimiz zaman önceki dönem il başkanlarımız, milletvekillerimiz programımıza eşlik ettiler. Bir belediye ziyaretini mitinge çeviren hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ege’nin bir evladı olarak Muğla’da hep dostluk, kardeşlik gördük, ülkesine, Atatürk’e sahip çıkan bir şehir gördük. Partimizi tek başına sahiplenerek sizler seçimlerde birinci parti yaptınız, sağ olun var olun. 31 Mart’tan önce 7 belediyemiz vardı. Seçim sonrasında 2 belediye hariç hepsini kazandık, gelecek dönem Muğla’da 14’de 14 yapacağız. Önceki dönem belediye başkanlarımızdan bayrak teslim alarak dinamik kadrolara, bir de genç kadın başkanımıza teslim ettik. Bu büyük başarıda partisine sahip çıkan partililerimizin yeri çok büyüktür. Tüm Menteşe örgütümüzü de yürekten kutluyorum. Tüm ilçelerde verdikleri mücadele için il başkanımız şahsında yürekten teşekkür ediyorum. Defalarca seçim kaybetmişken, 47 yıldır iktidarda değilken bu meydanlar boş bırakılmadı. Ne olursa olsun değerlerinden taviz vermeyen, ihaleyle, terfi ile değil vatan, bayrak ve Atatürk sevgisi ile bir arada olanlara selam olsun. Partimiz birlik ve beraberlik halinde. Milletin artık aykırı sese değil birlikteliğe ihtiyacı var. İktidara yürüyoruz. Bu parti adayı kazansın kazanmasın arkasında durur. 31 Mart’tan sonra CHP yüzde 38 oyla sizlerin sayesinde seçim kazandı.

CHP’li belediyeler Türkiye nüfusunun yüzde 65’ine hizmet ediyor

Muğla’nın nüfusu 1 Milyon 5 milyona hizmet etmeye çalışıyor. Nüfuslara göre CHP Türkiye nüfusunun yüzde 65’ine hizmet ediyor. Turizme göre ise CHP’li belediyeler yüzde 95’ine  hizmet ediyor. Ahmet Aras 1 milyona göre para alsın 5 milyona hizmet etsin demek sizi cezalandırmaktır. Halbuki hak ettiği ödeneği alsa daha iyi hizmet verilecek daha çok turist gelecek. CHP iktidarında ona göre ödenek gelecek.

Büyükşehir Belediyemizin öğrenci, emekli, yangından zarar gören alanlar için hizmetleri çok önemli

Biraz önce bir sunum izledik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras şehrin birçok sorununu çözecek. Bodrum’un su sorunundan yollara birçok yeni projeyi hayata geçiriyor. Yatağan’a kreş açmak önemli, yangından zarar gören alanlarda zeytinle ağaçlandırma yapmak önemli bir hizmet. Öğrencilere eğitim desteği, ulaşımın 1 liraya indirilmesi, emeklilerimize destek paketi uygulamaları için başkanımızı kutluyorum. Büyükşehir Belediyemizi, ilçe belediyelerimizi ayrı ayrı kutluyorum.

Exit mobile version