Tüm Mahalle Sağlık İndiriminden Yararlanacak

WhatsApp Image 2024-09-21 at 16.35.43

BODRUM HABER – 2024 Mart  yerel seçimlerinde aday olan ve seçimleri kazanan Akyarlar mahalle muhtarı İsmihan Ulutaş, verdiği sözler kapsamında Mavi Aile kartı uygulamasını hayata geçirdi.  Akyarlar Mahallesinin yeni Muhtarı İsmihan Ulutaş, Medlife Tıp Merkezi ile anlaşma yaptı. Yapılan anlaşma ile mahalle sakinlerine indirimli muayene ve tedavi olmaları için imkan sağlandı.

Ulutaş konu ile ilgili basın mensuplarına şu bilgileri paylaştı “Seçimler sırasında verdiğimiz sözler arasında vatandaşlarımızın daha ucuza tedavi olması için anlaşmalar yapacağımızı duyurmuştum Medlife Tıp Merkezine giderek konuyla ilgili görüşme yaptık. Medlife Tıp Merkezi yöneticilerinden Mehmet Zeki Aydoğdu bu talebimize olumlu yanıt verdi. Böylece Uzman doktor muayenesi, görüntüleme tetkikleri, laboratuvar tetkikler, acil servis uygulamalarında yüzde 20 indirim sağlanmaya başladı” dedi.

Mahalle’de yaşayan her aileye bir Mavi Aile Kartı verildiğini, bu karttan aile üyelerinin hepsinin indirimlerden yararlanabileceğini söyleyen Akyarlar Mahallesi Muhtarı İsmihan Ulutaş ve Medlife Tıp Merkezi yöneticilerinden Mehmet Zeki Aydoğdu, “Yaptığımız sağlık iş birliği protokolü ile mahalle sakinlerimize daha kaliteli ve yüzde 20 indirimli hizmet vermiş olacağız. Mavi Aile Kartına ulaşmak isteyenler muhtarlığımıza müracaat etmeleri gerekmektedir” denildi.

Medlife Tıp Merkezi adına protokolü imzalayan Dr. Serhat Demiroğlu ve Dr. Serdar Demiroğlu, “Akyarlar mahallesi ile yaptığımız protokol bir ilk oldu. Bu indirimleri tüm kurum ve kuruluşlara uygulamaya başlayacağız” dedi.

Medlife Tıp Merkezi yöneticilerinden Mehmet Zeki Aydoğdu, Mavi Aile Kartı uygulamasından estetik uygulamaları, diş sağlığı, podoloji, glutatyon ve ozon tedavisi gibi özel işlemlerin indirime dahil olmadığını belirtti.

Exit mobile version