Ertan Pelit “DP İl Başkanlığına Adayım” Dedi

2024-09-13_20-33-03

BODRUM HABER – Demokrat Parti Bodrum eski İlçe Başkanı Ertan Pelit 26 Eylül’de yapılacak olan İl Kongre öncesi İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Ertan Pelit, genç ve vizyon sahibi ekibiyle partinin bayrağını daha yukarıya taşımak için çok çalışacaklarını belirtti.

DP İl Kongresi öncesi bir açıklama yapan Bodrum eski İlçe Başkanı Ertan Pelit il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Partinin Menteşe ilçe başkanlığında bir açıklama yapan Pelit, ekibine güvendiğini söyledi.

Başkan Adayı Pelit, Bodrum’da partiyi çok iyi yerlere taşıdıklarını belirterek “Bodrum’da 1999 dan 2009 kadar çok sayıda belediye başkanlığını kazandık. Kin ve nefret olmaksızın her zaman birbirimizle kaynaşarak partimizi en iyi konuma getirmek için bu adaylığa soyunduk. Vizyonu geniş gençlerle sokağa inip, geçmişten ders alarak başarılı olmak istiyoruz. 26 Eylül’de kongremiz var. Bu kongrede genç vizyonu geniş ekibimizle görev talep ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızın derdini dinleyip çözmek için adaylığımı açıklıyorum. Muğla halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Exit mobile version