Kürek Profesörü Bodrum’a Geliyor

WhatsApp Image 2024-09-20 at 12.16.10

BODRUM HABER – Dünyada Kürek Sporunun en önde gelen Antrenör Hocalarından (Professor Emeritus) Dr. Volker Nolte 20 Eylül 2024 Cuma günü Halikarnas Kürek Kulübünün özel davetlisi olarak Bodrum’a geliyor.

Dr. Nolte, 21 Cumartesi akşamüstü “KÜREĞİN 100 YILI” adıyla bir sunum yapacak. Sunumun konusu son 100 yılda Kürek Sporunda evrim geçiren Malzeme, Kürek Tekniği ve Antrenman Metotları olacak. Dr. Nolte’nin paylaşacağı bilgiler sadece kürekçiler için değil, sporla ilgisi olan her branştan hobİ olsun, yarışmacı olsun herkes için çok faydalı olacak.

Sunum online olarak ZOOM vasıtasıyla bütün dünyadan izlenecek.

22 Eylül Pazar günü “2024 BODRUM MASTERLAR BULUŞMASI” adıyla özel bir yarış düzenlenecek.

Dr. Volker Nolte ile beraber kürek çekmek isteyen Master Kürekçilerimize açık Kadınlar – Erkekler ve Mix kategorilerinde Halikarnas Kürek Kulübünün iskelesinden çıkarak Bitez Koyu içindeki 4000 metrelik bir parkurda yarışacaklar.

Ülkemizin çeşitli illerinden gelen usta kürekçiler 4000 metre kürek çekerken araya bir de 2000 metrelik parkur eklendi. Orada da Kürek Sporu ile yeni tanışmış olan Halikarnaslı kürekçiler ilk denemelerini yapacaklar.

Bodrum Halikarnas Kürek Kulübü Başkanı Celal Gürsoy etkinlik ile ilgili şunları söyledi:

Daha önce bir Halikarnas Organizasyonuna katılanlar iyi bilirler, gerek Cumartesi “KÜREĞİN YÜZ YILI” sunumunu izlemeye, gerek Pazar “MASTERLAR BULUŞMASI” yarışlarını seyretmeye gelen Bodrum’lu Sporseverler üyelerimiz tarafından unutulmaz bir misafirperverlikle karşılanacaklar ve kendilerini çok özel hissedecekler.

Bu ender fırsatı değerlendirip sonraki jenerasyonlara bırakacağımız anılarla dolu günler yaşayacağız. Uluslararası Kürek Dünyasının Duayenlerinden biri ile sohbet etmek, beraber kürek çekmek ancak rüyalarda görülen bir fırsattır.

Her iki etkinlikte de Bodrum’lu sporseverlerin katılımı bizi onurlandıracak ve mutlu edecektir.

KÜREKTE HALİKARNAS’ta BULUŞALIM.

 

21 Eylül 2024 Cumartesi Programı:

Yer: Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu

Saat 18.00

NOT: Seminere salonda katılımcılardan depremde 4 sporcusunu kaybeden ve şimdi bir avuç sporcusuyla ayakta kalma savaşı veren Adıyaman Kürek Kulübüne yardım için bağış toplanacaktır. Toplanan paranın tamamıyla kulübe malzeme yardımı yapılacaktır.

 

22 Eylül 2024 Pazar Programı:

08:00 4 km Kadınlar startı.

09:00 4 km Erkekler startı.

10:00 Halikarnaslı yeni Kadın kürekçilerin 2 km’lik startı

10:30 Halikarnaslı yeni Erkek kürekçilerin 2 km’lik startı

11:00 4 km MIX startı.

12:00 Halikarnaslı yeni kürekçilerin 2 km’lik MIX startı

12:30 Madalya Töreni

Exit mobile version