“HAYDİ BODRUM, DESTEK İÇİN SAHAYA!

7b0729d7-a454-45f2-86d6-402edefe6b7c

BODRUM HABER – Geçtiğimiz hafta ev sahipliğini Karşıyaka K.’nın yaptığı müsabakada oynanan zorlu mücadelenin ardından 2024-2025 KFC kadınlar Voleybol 1. Ligi bütün heyecanıyla devam ediyor.

11 Ekim Cuma günü, saat 18:00’da B.B. Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, evinde oynayacağı ilk maçına hazırlanıyor. Ligdeki ikinci müsabakada rakibi Göztepe K. ile, kendi sahasında oynayacağı ilk maç için heyecan dorukta! Bu önemli karşılaşmada Bodrum’un İncileri, taraftarlarının da desteğiyle rakiplerine karşı ter dökecek.

Bodrum’un İncileri, taraftarlarının desteği ile oluşturacağı atmosferle birlikte bu maçta galibiyeti hedefliyor. Bodrumspor Voleybol Takımı, bu kritik maçı yerinde izlemek ve takımına destek olmak isteyen tüm Bodrumlu’ları Binnaz Karakaya Spor Salonu’na bekliyor.

Maç bilgileri:
Maç: B.B. Bodrumspor K.-Göztepe K.
Tarih: 11 Ekim 2024, Cuma
Saat: 18:00
Yer: Binnaz Karakaya Spor Salonu

Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, tüm Bodrumlu’ları ve voleybol severleri takımına destek olmaya davet ediyor. İncilerimiz, destek ve tezahüratlarla daha güçlü olacak. Bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmamak için salondaki yerinizi alın!”basın bültenimize ilişkin haber yazsını sunar,iyi çalışmalar dileriz.

Exit mobile version