İdeal Fuar Krize İnat Fuar Projelerine İmza Atmaya Devam Ediyor

WhatsApp Image 2024-10-08 at 17.44.32

BODRUM HABER – 5.Bodrum İnşaat, Gayrimenkul, Yapı Dekorasyon ve Güneş Enerjisi Fuarı 10 Ekim’de açılıyor. Vesa Group Cashmere Bodrum ana sponsorluğunda gerçekleşecek fuar, 10-13 Ekim tarihleri arasında konuklarını ağırlayacak.

İnşaat Gayrimenkul Yapı Dekorasyon ve Güneş Enerjisi Fuarı, 5. Kez Yapılıyor
Düzenlediği fuarlarla Bodrum’da fuar kültürünün oluşmasında önemli katkılarda bulunan İdeal Fuar, 10-13 Ekim tarihleri arasında önemli bir fuara daha imza atıyor. İdeal Fuar, Bodrum Herodot Kültür Merkezi Fuar alanında, 5.Bodrum İnşaat, Gayrimenkul, Yapı Dekorasyon ve Güneş Enerjsi Fuarı’nı düzenliyor. Fuara, bölgede birçok proje üreten, sektöre yön veren firmalar katılacak.

Türkiye ve Dünya’nın farklı bölgelerindeki üretici, satıcı, alıcı ve tedarikçilerin ürün ve hizmetini buluşturan 5.Bodrum İnşaat, Gayrimenkul, Yapı Dekorasyon ve Güneş Enerjisi Fuar’ında emlak, inşaat projeleri, tedarikçi ürünlerinin yanı sıra, stant etkinlikleri ile de renkli görüntülere sahne oluyor.

Başta Kıbrıs olmak üzere, Dubai, Ukrayna, Rusya ve Ortadoğu Ülkeleri’nden firmaların katılımcı olduğu fuar, Dünya’nın çeşitli ülkelerinden ziyaretçileri ağırlıyor.

Milyon dolarlık yatırımcıları Bodrum’da bir araya getiren fuarda emlak, inşaat, inşaat projeleri ile inşaat sektörü tedarikçileri olmak üzere dört ana katılımcı kategorisi bulunuyor.

KARAKAYA: 2025 YILINDA SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK

Bodrum’da önemli fuarlara imza atan İdeal Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, yaptığı açıklamada kalıcı başarı vurgusu yaptı. Fuar sektörü ile Bodrum bütünleşmesi sağladıklarını belirten Karakaya, “İdeal Fuar olarak Bodrum’da bir birinden önemli fuarlar gerçekleştirdik. Bodrum ekonomisine hitap eden fuarlarımız ile ticaret hacmini yükselttik. Hedefimiz sürdürülebilir bir fuar kültürü oluşturmaktır. Bundan sonraki projelerimizde de sürdürülebilir bir yaklaşım ortaya koyacağız. Yine Bodrum, turizm açısından çok önemli bir vizyona sahip. Bu bağlamda İdeal Fuar olarak bu vizyonu, doğru kanalize ederek, kongre turizmine katkı sunmayı hedefliyoruz. Bu fuarımızın beşincisini gerçekleştiriyoruz. Daha önceki fuarlarımız oldukça ilgi gördü. Fuarlarımıza hem yurt dışında, hem de yurt içinde katılım oluyor. Uluslararası niteliği olan bir işe imza atıyoruz. Ana sponsorumuz Vesa Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Veli Özaraz Bey’e ve birbirinden çok değerli katılımcılarımıza ve tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

2025 yılında çok sürpriz projelerle tekrar karşınızda olacağız.

“İdeal Fuar olarak bizim Bodrum’da 4’üncü senemiz. Bugün itibariyle 14.fuara adım atmış olduk. Daha önce farklı sektörlere yönelik fuarlarımız oldu ve bundan sonraki süreçte de yeni projelerimiz olacak. Bodrum’un ekonomisine, tanıtımına fayda sağlayabilecek bütün organizasyonlarda hep olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.”

Recep Karakaya, 10-13 Nisan 2025 tarihlerinde 6.Bodrum İnşaat Gayrimenkul Yapı Dekorasyon Ve Güneş Enerjisi fuarı,Yine Bodrumda ilk defa İdeal Fuar tarafından düzenlenecek 28-29 Haziran 2025 tarihlerinde de İdeal Fuar İnşaat Gayrimenkul Golf Turnuvası adı Altında Yine İnşaat ve Gayrimenkul Sektörünü bir araya getirecek üst düzey bir organizasyona imza atacağını belirtti.

Exit mobile version