Bodrum Motofest 2’inci Gününde Eğitim, Adrenalin ve Müzik Dolu Anlar Yaşattı

BODRUM MOTOFEST (39)

BODRUM HABER – Bodrum’un en heyecan verici etkinliklerinden biri olan ‘Uluslararası Bodrum Motofest’, ikinci gününde de motosiklet tutkunlarını buluşturdu. Güne jandarma ve polis ekiplerinin motosiklet eğitim çalışmalarıyla başlayan festival, Birkan Polat’ın adrenalin dolu akrobasi gösterileriyle hız kazandı. Akşam saatlerinde ise yerli ve yabancı misafirler, Retröbüs müzik grubunun enerjik konseri eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle yapılan Uluslararası Bodrum MotoFest 2’inci gününde motosiklet tutkunlarına unutulmaz bir gün yaşattı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Suçları Kısım Amirliği personeli tarafından, motosiklet sürücülerine yönelik ‘Kaskımla Güvendeyim ve Reflektif Yelek Giy Görünür Ol Projeleri’  kapsamında eğitim verildi. Eğitim sonunda yapılan güvenli motosiklet kullanımı konulu bilgi yarışmasına katılan başarılı olan 50 motosiklet sürücüsüne kask ve 150 adet reflektif yelek dağıtıldı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polisi memuru Gökhan Genç, motosiklet sürücülerine ileri sürüş teknikleri konulu uygulamalı eğitim verdi. Türkiye Motosiklet Akrobasi Kadınlar Şampiyonu Gökcen Tan Kabaş, motosiklet tutkunlarına yaşam hikayelerinden kesitler anlatarak motosiklet tutkunlarına ralli konusunda bilgiler verdi.  Motosiklet akrobasi şampiyonu Birkan Polat festivalin 2’inci gününde de nefes kesen gösteriye imza attı. Polat, motosikletiyle izleyenlere adrenalin dolu dakikalar yaşattı. Yüzlerce yerli ve yabancı turist Polat’ın gösterisini cep telefonu kameralarıyla fotoğraf ve video çekerek ölümsüzleştirdi.

HAVA KARARDI, MÜZİK VE EĞLENCE 2 KATINA ÇIKTI

Havanın kararmasıyla birlikte başta festivale katılan motosiklet tutkunları olmak üzere çok sayıda yerli ve yabancı turist Retröbüs konserine katıldı. Motosiklet tutkunları Retröbüs’ün şarkılarına eşlik ederken aynı zamanda hareketli şarkılarla coşku dolu anlar yaşadı. Yaklaşık 3 saat sahnede müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan Retröbüs dinleyicilerin büyük beğenisi kazandı.

Öte yandan, festivalin destekçilerinden Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz konser arasında sahneye çıkarak motosiklet tutkunlarını selamladı ve Dengiz, “Bugün çok özel bir gün, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sev, mutlu ol, gurur duy, özgür ol ve motosiklet sür mottosuyla herkese güvenli sürüşler diliyorum. ” dedi.

Exit mobile version