Bodrumlu Veysel Uyanık, Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nda 3. Oldu

IMG-20241022-WA0048

BODRUM HABER – Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nu erkeklerde Üzeyir Söylemez, kadınlarda ise Hasibe Demir kazandı. Yarışmalara Bodrum’Dan katılan maratoncu Veysel Uyanık 3. oldu

Vestel ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen yarı maratonun startı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve protokol üyeleri tarafından Manisa Valiliği önünden verildi.

Yarı maratonun yanı sıra 5 ve 10 kilometre ile çocuk koşusunun da yapıldığı organizasyona çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı.
Yarı maraton koşusunda erkeklerde Üzeyir Söylemez birinci, Hakan Çoban ikinci ve Oktay Fırat üçüncü oldu.
Kadınlarda ise Hasibe Demir’in birinci olduğu koşuyu Duygu Turgut Boyan ikinci, Yasemin Hamamcı ise üçüncü tamamladı.

Yarışmaya Bodrum’dan katılan Veysel Uyanık 60 yaş kategorisinde 21 km. lik parkuru 1 saat 37 dakikada tamamlayarak 3. Lüğü elde etti. Veysel Uyanık yaptığı açıklamada iki ay sonra Mersin’de yapılacak maraton (42 km.) yarıış öncesi iyi bir derece yapmak motivasyonumu arttırdı. Uzun mesafe antrenmanları zor ve istikrar isteyen bir çalışma, yılmadan usanmadan antrenmanlarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Exit mobile version