AVM’nin Başkanından Açıklama Geldi

featured

BODRUM HABER – Geçen Perşembe gecesi toprak kaymasının yaşandığı  AVM’de güvenlik çalışanları ve sivil korumalarca  Kayan tonlarca toprak ve kayanın görüntülerini çekmeye çalışan gazeteci Yaşar Anter’e saldırıda bulunulmuş olay basın mensuplarınca kınanmıştı.

Midtown AVM Yönetim Kurulu Başkanı Karakaya, bahse konu olayla ilgili büyük üzüntü duyduklarını dile getirerek şu sözlere yer verdi; “AVM’nin güvenliğinden sorumlu kişilerin bir basın mensubuna saldırısını hiçbir şekilde kabul etmemiz mümkün değil. Çok özür diliyor ve geçmiş olsun diyoruz. Güvenliğin görevi basın mensubuna saldırmak değildir. Özel güvenlik konusunda şirket olarak ciddi sıkıntı yaşıyoruz, benzer nedenlerle birçok kez güvenlik şirketi değiştirmek zorunda kaldık, olaya karışan güvenlik elemanları ile ilgili gerekli her şeyin yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın.  Biz AVM’yi yaparken istinat duvarları için 2012 yılında 8 milyon TL. harcayarak güçlendirme yaptık. Çünkü burada binlerce insan eğlenmeye veya alışverişe geliyor. Bir insan canı çok önemli. Burası ticaret bölgesi, aynı hassasiyeti komşumuz işyerlerine de söyledik, duvarların çökmemesi için gerekli güçlendirmelerin yapılmasını istedik. Olaydan sonra AFAD, Belediye ekipleri geldi gerekli tutanakları tuttu. Biz üzerimize düşen ne varsa yaptık yapmaya devam edeceğiz, bir felaketten dönüldü umarım bir daha olmaz” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AVM’nin Başkanından Açıklama Geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!