1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da 3 ile 10 Gün Arasında Bu Yollar Kapanacak

Bodrum’da 3 ile 10 Gün Arasında Bu Yollar Kapanacak

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi 07 Eylül günü itibarı ile 3 farklı bölgede tamirat çalışması başlattı. Belediyeden yapılan açıklamada  Gümbet mahallesinde, Gölköy mahallesinde ve Turgutreis merkezde mazgal tamirat ve tadilatları sebebi ile bölgede kapanacak olan bazı yolların trafik akışları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Buna göre; Gümbet Mahallesi, Zengin Hüseyin Sokakta mazgal tamirat çalışması yapılacağından dolayı 07-09 Eylül 2023 tarihleri arasında 3 (üç) gün süreyle yol trafiğe kısmi olarak kapatılacaktır. Gölköy Mahallesi, 1. Sokakta yol bakım ve onarım (asfalt yama) çalışması yapılacağından dolayı 07-10 Eylül 2023 tarihleri arasında 4 (dört) gün süreyle yol trafiğe kısmi olarak kapatılacaktır. Bitez Mahallesi Atatürk Caddesinde meydana gelen içme suyu isale hattındaki patlamadan dolayı 8 Eylül günü sabah 10.00’a kadar trafik akışı tek şeritten sağlanacaktır” denildi.

Bodrum Belediyesi resmi sitesindede paylaşılan bilgilere göre;

07.09.2023 Gümbet Mahallesi, Zengin Hüseyin Sokak Mazgal Tamirat Çalışması yapılacağından dolayı Kısmi olarak kapatılacaktır.    3 gün

07.09.2023 Gölköy Mahallesi, 1.Sokak     Yol Bakım ve Onarım Çalışması (Asfalt Yama Çalışması) yapılacağından dolayı kısmi olarak kapatılacaktır.  4 gün

07.09.2023 Turgutreis Merkez Mahalle      Espar Kanal Açma aracı ile Yağmur Suyu Hatlarının ve Mazgalların Temizlenmesi yapılacağından dolayı      10 gün kapanacaktır açıklaması yapıldı.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da 3 ile 10 Gün Arasında Bu Yollar Kapanacak
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!