1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Sanat Güneşi Bodrum’da Dualarla Anıldı

Sanat Güneşi Bodrum’da Dualarla Anıldı

featured

BODRUM HABER – Ölümünün 27. Yıl dönümünde Bodrum’da müze haline getirilen evinde dualarla anılan sanat güneşi Zeki Müren’i hayranları yalnız bırakmadı.  Bodrum’da yaşamını sürdürürken  24 Eylül 1996 tarihinde programa katılmak için gittiği İzmir TRT stüdyolarında yaşamını yitiren sanat güneşi Zeki Müren, müze haline getirilen evinde okunan dualarla anıldı. Zeki Müren Müzesi’nde düzenlenen törene yerli turistlerde büyük ilgi gösterince, müzede oturacak yer kalmadı. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü emekli tuğgeneral İsmail Şanlı, Türk Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş ile sanatçının hayranları katıldı. Bodrum’a tatile gelen turistlerde anma gününe ilgi gösterdi.
Bodrum Müftülüğüne bağlı imamlar Yüksel Kılıçarslan, Şeref Aran ve Sacit Aloğa’nın Kuranı Kerim ve dualarla okuduğu mevlüdün ardından konuşma yapan Türk Eğitim Vakfı Başkanı Tekbaş “Sanat güneşimiz Zeki Müren sadece eserleri ve Şarkıları ile iyi bir sanatçı değil, aynı zamanda iyi bir bağışçı. Onun sayesinde yüzlerce öğrenciye burs verme olanağı buluyoruz” dedi.

Duaların ardından Zeki Müren anısına lokma dağıtıldı, sanatseverler müze haline gelen evi gezdi, Zeki Müren’in eşyaları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sanat Güneşi Bodrum’da Dualarla Anıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler