2021 3-9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

featured


KOÇ BURCU :

Sevgili Koçlar; İşinizle ilgili konularda artan bir sorumluluk söz konusu. Zorlayıcı olsa da sabırlı olarak maddi ve manevi güzel destekler alacaksınız. Sizi dolduruşa getirecek arkadaş çevreniz olacak. Dikkatli ve temkinli olmakta fayda var. İletişim ile ilgili yanlış anlaşılmalar söz konusu. Daha sonraki süreçte çözümleyebileceksiniz ancak temkinli olmalısınız. Parasal konularda ödemeler ve alacaklarla ilgili gecikmeler olacaktır. Çarşamba gününden itibaren ödemelerle ilgili beklentilerinizin karşılanacağı görülüyor. Arkadaşlık ilişkilerinizde dikkatli olmanız ve dürüst olmanız sizin için son derece önemli olacak ve size fayda sağlayacaktır. Partneriniz ile ilgili ilişkilerinizde gergin söylemlerinize dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru iletişim faaliyetlerinizin hızlandığı bir dönem. Akraba ve kardeşlerle iletişim artabilir. Bu hafta abartı ve müsriflikten uzak durun. Planlı, programlı, istikrarlı ve politik davranın. Evdeki gerginliklere dikkat edin. Alttan alan taraf olmakta fayda var. Mide ve sindirim sisteminize tükettiğiniz gıdalar açısından dikkat edin. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.


BOĞA BURCU :

Sevgili Boğalar; Şanssız bir dönemden şanslı bir döneme geçiyorsunuz. İş hayatınızla ilgili olarak parlayacağınız bir süreçle birlikte kıskanç insanların çoğalması söz konusu. Fakat siz taviz vermeden yolunuzda ilerleyin. Bu hafta sözlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Egonuzu alt seviyeye indirin. Kazanç konularınız çok iyi olacak. Haftanın sonlarına doğru ikili ilişkilerinizde temkinli ve özverili olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızdaki sorunları çözmek konusunda hafta sonu çok uygun bir zaman. Parayla ilgili konularda yapacağınız her türlü etkileşimde çarşambaya kadar temkinli ve tedbirli olun. Seyahat planı olan Boğalar son derece tedbirli ve dikkatli olmalısınız. Kazanç konularında iyisiniz ancak aşk hayatınızda problemler olabilir. Baş ağrılarınızda artış olacak. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

İKİZLER BURCU :

Sevgili İkizler Burçları ; Uzaklardan alacağınız haberler söz konusu olacak. Seyahat ile ilgili planlar gelişmeler söz konusu. Eğitimle ilgili sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Salı gününe kadar parayla ve iletişimle ilgili konulara dikkatli ve temkinli olmalısınız. Çarşambadan itibaren hayatınızda hareketlenmeler başlayacak. Bunlar size maddi manevi ve ruhsal olarak iyi gelecek. Görüntünüze önem vereceğiniz bir dönem. Bundan kaynaklı harcamalarınız artacaktır. Ağzınızdan çıkacak sözlere dikkat etmelisiniz. Kimseyi kırmamalı, kimsenin sabrını taşırmamalısınız. İş ile ilgili kazanç ve kariyer olarak iyi yerlere geleceğiniz bir süreçtesiniz. Mide ve bağırsak problemlerine dikkat. Tükettiklerinize dikkat etmelisiniz. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



YENGEÇ BURCU :

Sevgili Yengeçler; Hareketli bir dönemdesiniz. İşle ilgili konularda dikkatli olmanız gerekiyor. İnsanlarla ilgili samimi olmamak ve mesafe koymak iyi olacaktır. Finansal anlamda umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Sabırlı ve sakin olmanız sizin için iyi olacaktır. Çarşambadan itibaren beklenmeyen para girişleri görülüyor. Fakat gelen parayı dikkatli kullanmanızda fayda var. İletişim olarak elinizi ve ayağınızı çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Dinlenmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Akraba, aile ile ilgili bazı insanların sizden yardım isteyeceği, sizin de bunlarla uğraşmanız görülüyor. Zorlanacağınız ve yorulacağınız bir süreç olsa da uğraşmaya devam edeceksiniz. İş ve kariyer hayatınız ile ilgili mücadele ettiğiniz görülüyor. Disiplinli, temkinli, doğru planlamayla başarılı olabilirsiniz. Kendinizi dinlemek ve zaman ayırmak size iyi gelecektir. Hırslarınızı ve öfkenizi geri planda tutmalısınız. Öfke ve sinirlerinize hakim olun. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslanlar; Otorite (patron,baba) ile ilgili sakin olmalısınız. Haklı olsanız bile çözüm odaklı olun. Aksi takdirde krizler ve istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Sanatsal anlamda kendinizi göstereceğiniz, yeteneklerinizle ilgili kendinize güveneceğiniz bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızın kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Özel hayatınızla ilgili duygularınızı göstermekte zorlanabilirsiniz bu hafta. Partnerinizin ailesi ile ilgili zorlanmalar görülebilir. Salı gününden itibaren sosyal çevre ile ilgili aktivasyonlar söz konusu. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli ve radikal kararlar vereceğiniz bir dönemdesiniz. Sadece duygularınızla değil mantığınızla da hareket etmelisiniz. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başaklar; İşiniz ile ilgili konularda beklenmedik gelişmeler söz konusu. İletişime önem vermek, teknolojik konulara yönelmek başarılı olmanızı sağlayacak. Aynı zamanda da kazanç sağlayacak. Yurt dışı bağlantılarınız, uzaktan gelen haberler söz konusu olacak. Eğitimle ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili kendinizi göstereceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlıklarla ilgili alınganlıklara dikkat etmelisiniz. Evli iseniz eşinizle ilgili finansal anlamda gerginlikler oluşabilir. Öfke ve sinirlerinize hakim olun. Bu durum ilerleyen süreçlerde düzelecektir. Aksini yaparsanız boşanmalara kadar gidebilir. Çocukları olarak başaklar için çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler olacaktır. Ani kararlar vermemelisiniz. Mücadele ettiğiniz konuları yarım bırakmayıp devam etmelisiniz. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler; Aşk hayatı ve çocuklarla ilgili olan konulara dikkat etmelisiniz. Parasal olarak riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Eğitim hayatınız iyi ilerliyor. Eğitime yönelmeniz ve meraklı olmanız için önemli bir dönem. Öğrenme isteği sizi mutlu edecek. Öfke ve sinirinize hakim olun. Sezginizle ve mantığınızla hareket ederek kararlar alın. Mücadele etmeye devam edin. Sonuç aşk ve ekonomik olarak iyi olacak. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrepler; Ev hayatıyla ilgili sorumluluklar sizi sıkabilir. Özel hayatınızla ilgili beklentilerinizi karşı taraftan göremiyor olabilirsiniz. Bundan kaynaklı partnerinize daha sakin ve dikkatli olmanızda fayda var. Maddi konularla ilgili sıkıntı ve problemlerinizi salı gününden itibaren konuşarak çözüme ulaştırabilirsiniz. Pazar gününden itibaren rahatlayacaksınız. Hırsınıza ve öfkenize dikkat etmelisiniz. Düşmanlarınız, çekemeyenleriniz ve kıskananlarınız kendilerini gösterebileceği bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz güvendiğiniz insanlar olduğu için hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kalp sağlığınıza dikkat edin. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.




YAY BURCU :

Sevgili Yaylar; Yakın çevreniz ile ilgili beraber yapacağınız işler gündemde. Tanıdığınız birilerin hayatındaki önemli bir konuyla uğraşmanız gerekebilir. Bu sizi zorlayacaktır. Sağlıkla ilgili olarak bu hafta ekstra özen göstermeniz gereken bir süreç olacak. İkili ilişkilerinizde önemli gelişmeler olacak. Duygu ve düşüncelerinizi anlatıp rahatlayacağınız bir süreçtesiniz. Önemli konularda sözleşmeler yapmak ve hızlanmalar söz konusu. Kendinizi dinlendirin. Dua ve meditasyon iyi gelecektir. Geçmişi geride bırakıp geleceğe odaklanmanız gerekiyor. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlaklar; Maddi konularla ilgili çok önemli konular olacak ve giriş yapacaksınız. Kendinizi güvende hissetmek ile ilgili güvenli adımlar atmak çok önemli. Maddi kayıplar oluşabilir temkinli ve dikkatli olun. Riskli girişimlere bu hafta başı çok dikkat etmelisiniz. Çarşambadan itibaren iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Duygularınızla mantığınızı eşit hizzaya koyup kararlar alın. Yaptığınız girişimler kazanç olacak çok iyi sonuçlanacak. Geçmişte yaptığınız keşkeler ve pişmanlıklar olmaması için sakin adımlar atın. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



KOVA BURCU:

Sevgili Kovalar; Bu hafta başı hızlı haberler gelişiyor. Bazı haberler duygusal olarak sizi strese sokabilir. Aile içindeki bir insanın sağlığı ile ilgili sorunlar oluşabilir. Bol bol dua etmek ve niyet etmek size iyi gelecektir. Salı gününden itibaren ekonomik olarak ve eğlence ve keyif olarak güzel bir süreç başlayacaktır. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

BALIK BURCU:

Sevgili Balıklar; Hafta başı isteksizlikler görülüyor. Çarşambadan itibaren iş hayatınızla ilgili olarak temponuz artacak. Sosyal hayat ve arkadaşlıklar ilgili olarak çok yoğun ve güzel gelişmeler olacak. Ev alma, ani taşınma, yer değişikliği ve tadilat gibi durumlar olabilir. İkili ilişkileriniz ile alakalı sorunlar ve problemler varsa çözüme ulaşmak için uygun bir zaman olacak. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2021 3-9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!