1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 26 Mayıs Yay Burcunda Süper Tam Kanlı Ay Tutulması Ve Burçlara Etkileri

26 Mayıs Yay Burcunda Süper Tam Kanlı Ay Tutulması Ve Burçlara Etkileri

featured

Sırların, gizli saklı olan her şeyin ortaya çıkışını gösteren, skandallarla dolu bir ay tutulması. 26 Mayıs beş derece Yay burcunda 2021 yılının ilk ay tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın süresi 5 saat 2 dakika yaklaşık 14 dakika tam tutulma ay kırmızı renk olacak. Asya, Avusturalya , Pasifik Okyanusu ve Amerika’dan görülecek. Bu tutulma Güney Ay Düğümü (GAD) tarafından gerçekleştiği için stresli, zorlayıcı ve kayıpların olacağını belirtiyor. Yay burcunda olacağı için Yay’ın etkilerini getirecektir. İnanç, eğitim, yasalar, uzak yerlerle ve yabancılarla ilgili gelişmeler söz konusu. Bilgelik, öngörü, felsefe deneyimleme, macera, korkusuzluk, özgüven, hoşgörü, iyimserlik, yabancı kültürleri deneyimlemek, astroloji, rüyalar, hukuksal konular, kanunlar, mahkemeler Yay burcunu sembolize eder. Yay burcunun gölge yanı fanatizm, verilen sözlerin tutulmaması, patavatsızlık, her şeyi sorgulamadan inanmak, hayır diyememek, maymun iştahlılık ve önyargılı olmaktır.

Tutulmanın bize getirdikleri; eğlenmek, neşeli olmak, gezmek tozmak, eğitime ve spora başlamak, yeni felsefelerle karşılaşmak. Burada dikkat etmemiz gerekenler abartılı davranışlardan uzak durmamız, tutamayacağımız sözleri vermememiz, din inanç ve siyasi ya da spor gibi fanatik davranışlarda bulunmamamız gerekiyor. Tutulma Marfik sabit yıldızında meydana geleceği için Satürn ve Venüs karakterinde iyi kalpli, baştan çıkarıcı , insanları iyileştiren ve tedavi eden şifacılardır. İnsanları tedavi eden özel insanlar olur. Körü körüne iyi kalplidirler. Aynı zamanda bu yıldızın diğer etkisi zehirlenmelerle, yılan sokması ve ilaçlarla ilgilidir. Bu tutulmaya Jüpiter’in sert açısıyla fırsatları kaçırmayı, disiplinli olmamayı, fazla abartılı olmayı belirtiyor. Aynı zamanda şans oyunları oynamak, kumar oynamak gibi maddi riskler almamalısınız. Boş hayaller peşine düşmeyin diyor. Dini mekanlar, ibadet yerleri, üniversiteler, yayıncılık, medya, mahkemeler, yargı, akademisyenler, büyükbaş hayvanlar, atlarla ilgili zorlu gelişmeler yaşanabilir. Ekonomik olarak gerilimleri, kayıpları ve kazançları gösteriyor. Türkiye’nin 6. evinde gerçekleşen tutulma askeri, ordu, işçi, sağlık sektörü, sağlıkçılar, belediyeler, hırsızlıklar ve yolsuzluklar konusunda gelişmeler görülüyor. Sağlıkla ilgili yeni olumlu gelişmeler olduğu gibi olumsuz gelişmelerde söz konusu. Pandemi konusunda kafa karışıklıkları, dolandırıcılık, kanma, kandırılmalara dikkat etmek gerekebilir. Bağışıklık sisteminin zayıflaması, akciğer ve solunum yollarında rahatsızlıklar, bağırsaklar ve mide problemleri, sinir hastalıklarına sebep olacak bir ay tutulması görülebilir. İnternet alışverişlerinde dolandırılmamaya dikkat etmek gerekiyor. İflas haberlerinin çoğalması, sert hava koşullarının tarımı zedelemesi, trafik kazaları, uçak kazaları, deniz kazaları, denizde patlamalar, orman yangınlarını gösteren tutulma turizmle ilgili sıkı kanunların ve kısıtlamaların getirilmesine olasılık gösteriyor.

KOÇ:

9. evinde tutulma gerçekleşiyor. Hukuki konularla, mahkemelerle zorlu bir süreç yaşanabilir. Koçlara en önemli tavsiye yakın çevresine, ailesine, kardeşlere ve eşe dosta, yetkili birilerine, devlet yetkililerine ve personellerine sataşmaktan ve ağız münakaşalarından uzak durması gerekiyor. Çünkü arkanızdan konuşacaklar, hakkınızda atıp tutacaklar, bir sürü sinsilik yapacaklar. Burada sizin davranışınız çok önemli olacak. Sakin olmalısınız. Zamana bırakın. Aynı zamanda Merkür retrosu bunları daha çok tetikleyecek. Sizin öfkeli davranışınız size zarar vermekten başka bir işe yaramayacak. Aksi takdirde kendinizi mahkeme salonlarında görebilirsiniz. Hayatınızla ilgili bir takım zorluklar ve kötü gelişmeler olsa da bunların hepsi Temmuz ayından itibaren düzelmeye başlayacak. 12. evinizdeki Jüpiter’den şifalanma desteğini alacaktır ve düzene sokacaktır. Kendi kabuğunuzda olun ve sakin kalın.

BOĞA:

8. Evlerinde ay tutulması gerçekleşiyor. Ekonomik anlamda huzursuz oldukları, parayla ilgili aksamaların olması, ödemelerinde gecikme ve gerginlikler yaşamaları ya da alacak verecek konularında eş, ortaklarla ilgili parasal krizler meydana gelebilir. Temmuz ayından itibaren düzelmeler meydana gelecektir. Korkularıyla yüzleşmelerini gösteren dolunay, karanlık insanlardan uzak durması konusunda uyarı veriyor. Sağlık açısından operasyonlar ve tedaviler olabilir. Bu zaman süreci içerisinde olayların daha arka planını merak edebilirsiniz. Buralarda yoğunlaşabilirsiniz.

İKİZLER:

7. Evlerinde ay tutulması gerçekleşiyor. Eş, sevgili ya da ortaklıklarla ilgili krizler meydana geliyor. Kim arkanızdan iş çeviriyorsa, kim ihanet ediyorsa bunların ortaya çıkması, hesaplaşmalar, yüzleşmeler gündemde olacak. Tutulma ikizlerde yaşandığı için resmen karmik bir hesaplaşma söz konusu. Evlilik hayatlarıyla ilgili kesin kararlar alma söz konusu. Eşlerin parasıyla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Merkür’ün retro hareketiyle dedikodulardan uzak durmanız uyarı veriyor. Aldığınız eğitimle birlikte daha çok kariyer hayatınızda yükselişin artması, farkındalığınız artması görülüyor. Sadece fazla hayalci olmamalısınız. Dış görünüşünüzde değişiklik ve yenilik yapmak, saçlarınızda değişim yapmak, kilo kontrolüne girmek, kendinizi göstermek amaç halini alacak. Bekarlar için de evlilik söz konusu.

YENGEÇ:

6. evlerinde ay tutulması gerçekleşiyor. Her şeyden önemli olan sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Gizli düşmanlıkların ortaya çıkması ya da arkanızdan gizli iş çevirenler gibi durumlar söz konusu. Çalışma hayatınızla ilgili bitiş ve başlangıçların olacağı gelişmelerle birlikte çalıştığınız kişilerle alakalı, krizli durumları çözmeye yöneleceksiniz. Evcil hayvanlarla ilgili zorlanmalar olabilir. Burada yapmanız gereken kendinizi izole ederek daha çok dua , meditasyon gibi şifalı çalışmalar sizi koruyacaktır.

ASLAN:

5. evlerinde tutulmalar gerçekleşiyor. Aşk hayatınızda bir düzen oluşturamayabilirsiniz. Sahnede olmak, hem kariyer hem görüntü olarak kendinizi göstermek, şov yapmak, daha çok insanla iletişime girmek, topluluğa hitap etmek konusunda gösterdiğiniz çabalar sizleri zorlayacak ve krize sokacak olsa da bir kısmını önümüzdeki 6 ay içerisinde gerçekleştirmiş olacaksınız. Yasak aşklar ile ilgili durumlardan uzak durmalısınız. Borsa gibi ya da parayla bağlantılı riskli durumlardan uzak durmanız gerekiyor.

BAŞAK:

4. evde tutulmalar gerçekleşiyor. Evle ilgili anne baba gibi aileyle ilgili bir takım sorunlar, pürüzler çıkabilir. Bunları düzeltmek konusunda mücadele edebilirsiniz. Ev alım satımları ya da değiştirmek konularında değişimler görülüyor. Kiracı ya da ev sahibi gibi konularına dikkat etmelisiniz. Aile büyüklerinizin sağlık problemleri sizleri zorlayabilir.

TERAZİ:

3. evinizde tutulmalar gerçekleşiyor. Kardeşler, yakın çevre, komşularla ilgili krizler söz konusu. İletişim, sosyal medya, web sitesi gibi konularda zorlanmalar yaşanabilir. Araba alım satım gibi konular gündemde. Elektronik cihazları yenileme, yeni eğitime başlamayla ilgili karar verme de zorlanmalar görülüyor. En önemlisi de daha mantıklı düşünerek konuşmanız gerekiyor.

AKREP:

2. Evinizde tutulmalar gerçekleşiyor. Parasal konularla ilgili zorlanmalar söz konusu, alacak verecek konularında bir takım çatışmalar olduğu gibi para girişi de görülüyor. Fakat burada geldiği gibi de geri gitmesi mümkün. Vergi sorunları, kredi alacak verecek konularında zorlanmalar mevcut. Burada Merkür retrosunda kredi çekmek gelecekte ödemelerde sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Temmuz ayından itibaren girişimde bulunmanız daha hayırlı görünüyor.

YAY:

  1. evinizde tutulmalar gerçekleşiyor. İlişki konusunda evlilik, partnerler ya da ortaklarla ilgili bir takım beklenmedik gizli şeylerin ortaya çıkması, sizden gizlenen olayların ortaya çıkması ya da sizin gizlediğiniz olayların ortaya çıkması ön görülüyor. Burada önemli olan sinirlerinize ve öfkenize hakim olmanız. Son derece sakin kalmanız fayda sağlayacaktır. Aksi takdirde siz zarar görürsünüz. Trafikte ekstra daha çok dikkatli olmanızda fayda var. Evliyseniz eşinizin ailesi, ortak varsa ortağınızın ailesiyle ilgili bir takım gerginlikler söz konusu. Yapmanız gereken kendi içinize yönelip dua ve meditasyon çalışmaları ya da bol bol doğada yürüyüş yapmaktır.

OĞLAK:

12. evinizde tutulmalar gerçekleşiyor. Gizli düşmanlıklara özellikle iş hayatınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Daha çok kendi içinize çekilmek isteyeceğiniz bir zamanı gösteriyor. Daha sakin ve sağlam adımlar atmanızı sağlayacaktır. Temmuz ayına kadar düşmanlıklara daha dikkatli ve temkinli olmanız gerekiyor. İşinize daha çok sarılmanız ve sahip çıkmanız gerekiyor. İş ortamınızdaki problemlere öfkeli ve tepkili olmanız iyi olmayacak. Sakin olmanız düşmanlarınızı yenmenize sebep olacaktır. Sağlığa ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Bol bol dua ve meditasyon yapmanız iyi gelecektir.

KOVA:

11. evinizde tutulmalar gerçekleşiyor. Temmuz ayına kadar olan süreçte sosyal çevrenizdeki güvendiğiniz insanların gerçek yüzünü görüp hayatınızdan çıkarma süreci olabilir. Sosyal çevrede bazı arkadaşların skandallarına ya da olaylarına şahit olabilirsiniz. İnsanların nasıl göründüğü ile ilgili ciddi zorlanma ve krizler görülüyor. Bu arada dostlarından gelecek yardım ve destekler görülüyor. Ekonomik anlamda şans sizden yana. Rahat olun sadece Temmuz ayına kadar kendinizden başka hiç kimseye güvenmeyin. Dostu ve düşmanı öğreneceğiniz bir süreç. Gezme tozma ve eğlenme gibi durumlarda kısıtlamalar olsa da Temmuz’dan itibaren düzelecek. O süreç içerisinde kendi kabuğunuzda olmakta fayda var.

BALIK:

10. evde tutulma gerçekleşiyor. Kariyer hayatıyla ilgili gelişmeler görülüyor. Değişimler yeni işe adım atma gibi durumlar görülüyor. Aile hayatıyla ile ilgili anne, baba, erkek kardeş, kız kardeş gibi vs. bir takım gerginlikler görülüyor olsa da Jüpiter’in etkisiyle korunma altındasınız. Jüpiter’in etkisiyle hem şifalanıyorsunuz hem de korunuyorsunuz. Ne olursa olsun sonuç olarak sizin için güzel gelişmeler olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
26 Mayıs Yay Burcunda Süper Tam Kanlı Ay Tutulması Ve Burçlara Etkileri
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!