1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Sedat Peker konuştu; Bodrum karıştı

Sedat Peker konuştu; Bodrum karıştı

featured

Bir buçuk yıl kadar önce yurt dışına kaçan Sedat Peker’in sosyal medyadan yayınladığı videoları tüm Türkiye’nin kamu oyuna oturdu. Organize suç örgütü kurmak ve yönetmek ile suçlanan Sedat Peker, sosyal medya üzerinden 7 adet video paylaştı. İçeriklerinde düzenli olarak devletimizin çeşitli bölümlerinde görev yapmış ve yapıyor olan devlet büyüklerimize atıfta bulunurken aynı zamanda PKK terör örgütünü de devamlı dilinden düşürmeyen Sedat Peker 7. Videosunda 1:17:41 saniye toplamda yayınladı. Videosunun 1:12:12 saniyesinde bir tane Bodrum’da Belediye diyerek konuyu kesen organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Sedat Peker’in videosundakı söylem Bodrum siyasetini hareketlendirirken kafalarda birçok soruyu da doğurdu.

Organize suç örgütü kurmak ve yönetmek suçlaması ile yurt dışına kaçan Sedat Peker 7. videosunda Bodrum Belediyesini dile alması ile Bodrum gündeminde oturan Peker ne demek istedi? Şimdi tüm Bodrumlular bu soruyu merak ediyor ve organize suç örgütü kurmak ve yönetmek suçu ile aranan Sedat Peker’in bundan sonraki videolarını bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sedat Peker konuştu; Bodrum karıştı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!