1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Avukat Meslektaşlar Arasında Akıl Almaz Darp Olayı

Avukat Meslektaşlar Arasında Akıl Almaz Darp Olayı

featured

Marmaris İlçesinde müvekkillerinin haklarını savunmak için karşı karşıya gelen avukatlar arasında tartışma çıktı. Tartışmada Av.Suna Öztaşdönderen, karşı tarafın erkek avukatı tarafından darp edildiğini iddia etti. Olay konu ile ilgili olan bir şirkette gerçekleşirken taraflar birbirlerine hakaretlerde bulundu. Bunun üzerine Av.Suna Öztaşdönderen’in iddasıyla karşı tarafın avukatı ağır hakaretlerde bulundu.

Darp rapuru alan Av. Öztaşdönderen yaptığı açıklamada, “Uğradığım hakaretlerden çok, bir meslektaşım tarafından darp edilmek beni daha çok rencide etmiştir. Kadın güldür, çiçektir, bülbüldür gibi süslü sözler ile değil de, gereken yaptırımın sağlanması ile adaletin gerçekleşmesi temennimdir. Hukuk, hakkaniyet, kadına saygı gibi kavramların meslek örgütümüzce daha çok kullanıldığı bu günlerde, böylesi saldırıların cezasız kalmayacağı inancını taşımaktayım, konunun sonuna kadar takipçisi olacağım ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Avukat Meslektaşlar Arasında Akıl Almaz Darp Olayı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!