1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum Otelciler Derneği Seçimleri Yapıldı

Bodrum Otelciler Derneği Seçimleri Yapıldı

featured

Bodrum Otelciler Derneği Seçimli Genel Kurulu için Bodrum İsis Otel’de toplanıldı. Itır Köylü ve Ömer Faruk Dengiz’in aday olduğu BODER Genel Kurulunda adaylar konuşmalarını yaptı. Divan başkanlığına her iki aday Orhan Kaval’a aday gösterildi. Seçim konuşmalarında şu ifadelere yer verildi.

Itır Köylü;

”Yeni bir yönetim kurulu seçeceğiz. Ve bildiğiniz gibi bu göreve talibiz .İfade etmeden geçmemeliyim ki bu seçim sürecini taraf yaratmadan ve bir STK seçimi yapacağımız bilinciyle fikirlerimizin yarıştığı şekilde tamamlayabildiğimiz için çok mutluyum. Görüyorsunuz ki vizyonumuz Bodrum’un mutluluğunu ve Ege turizmine ilham kaynağı olan Bir STK modeline ulaşabilmek. Misyonlu, Bodrum’da olmaktan keyif alan herkes için biz bir aileyiz bilinciyle, dinamik ve stratejik hedef odaklı bakış açısıyla paydaşların mutluluklarına odaklanarak turizmde sürdürülebilirlik için bir sinerji yaratmak. ”

Ömer Faruk Dengiz;

”Değerli Meclis Üyeleri ve eski dönem başkanlarım, değerli arkadaşlarım, meslektaşlarım, değerli basın mensupları hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sevgiyle kucaklıyorum. Gümbet’ de bir otelim var. Yeni adıyla Mevsim Otel. Çok kıymetli eşimin emekleriyle de Butik otelimiz Çeşme Otel olmak üzere hem Gümbet’de hem de Bodrum’da otelimiz var. Turizm’e gönül ve emek veriyoruz. ”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Otelciler Derneği Seçimleri Yapıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!