1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da bitmek bilmeyen su kesintisi

Bodrum’da bitmek bilmeyen su kesintisi

featured

Yaz mevsiminde nüfusu artan Bodrum’da, nüfusla birlikte su kesintileri yaşanıyor.

Bodrum’un en büyük problemlerinden biri olan su kesintisi sık sık yaşanıyor. 1 haftadır doğru düzgün evlerde su olmadığını söyleyen vatandaşlar isyan etti. İsyan eden Bodrum halkı buna bir çare getirilmesini bekliyor. Bodrum’daki su kesintisi yaz aylarında arttığı gibi çözümlenmesi de uzun sürüyor.

Vatandaşlar Bodrum’da su kesintisi için kalıcı çözümler beklediklerini belirtti. Susuzluk şikayetlerini hem sosyal medya platformlarında hem de basın kuruluşlarını bizzat arayarak yada mesaj yollayarak dile getiren ve yetkililerin sorunlarını çözmesini isteyen vatandaşların sayısında artış yaşandı. Haberli, habersiz yaşanan su kesintileri Bodrum’un en büyük problemlerinden biri haline geldi. Bodrum’da yaşayan vatandaşları bezdiren bu durum için Bodrum Belediyesi ve yetkili mercihlerden kalıcı çözümler bekleniyor.

Turizm’in göz bebeği olan Bodrum’da vatandaşlar çok zor günler geçiriyor. Altyapı sorunlarından veya nüfusun artmasıyla birlikte yetmeyen sudan Bodrum halkı bıkmış durumda. Sürekli altyapı çalışmaları yapan Bodrum Belediyesi’nin, su kesintisi sorunun üstesinden ne zaman geleceği merak konusu oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da bitmek bilmeyen su kesintisi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!