1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Başkan Aras Sözünde Durdu İhtiyaç Sahibi 2 Vatandaşı Tekerlekli Sandalyeye Kavuşturdu

Başkan Aras Sözünde Durdu İhtiyaç Sahibi 2 Vatandaşı Tekerlekli Sandalyeye Kavuşturdu

featured

BODRUM SICAK HABER – Geçtiğimiz günlerde organizatör Ayşegül Abay’ın düzenlediği ” Bodrum’da Renklerin Yolculuğu ” sergisi bir resim bir tekerlekli sandalye konsepti ile Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat merkezinde gerçekleştirildi.

Sergiye katılan Ahmet Kaya isimli sanatçı aynı anda sergiyi gezen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı görerek yanına gitti. Kaya yaptığı çalışma sonucunda Başkan Aras’tan ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiği engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye desteği istedi. Aras’ bu iteği memnuniyet ile kabul edip iki tekerlekli sandalye desteğinde bulunacağını beyan etti.

Başkan Aras geçtiğimiz gün sözünü tutarak Ahmet Kaya aracılığı ile ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyelerini ulaştırdı.

Ahmet Kaya’da kendi adına ihtiyaç sahibi bir engelli vatandaşı daha tekerlekli sandalyeye kavuşturdu . Kaya ” Sebep olan ve yardımda bulunan belediye başkanıma sonsuz teşekkürler ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aras Sözünde Durdu İhtiyaç Sahibi 2 Vatandaşı Tekerlekli Sandalyeye Kavuşturdu
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!