1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Karşıya Geçmek İsteyen Yayaya Motosiklet Çarptı

Karşıya Geçmek İsteyen Yayaya Motosiklet Çarptı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Atatürk bulvarı üzerinde motosiklet yaya çarptı.

Bugün saat 13.20 sularında Atatürk bulvarı üzerinde seyir halindeki motosikletli karşıdan, karşıya geçmek isteyen yaya çarptı.

İddiaya göre alkollü olduğu söylenen şahıs trafiğin yoğun olduğu saatlerde üst geçidin olduğu bölgede, üst geçidi kullanmayıp ana yoldan karşıya geçmek istiyor. Bu esnada seyir halindeki motosikletliyi görmüyor ve önüne çıkıyor. Çarpmanın etkisiyle yaya yolun sağ tarafına savrulurken motosiklet sürücüsü de düşerek hafif yaralandı. Çevredeki vatandaşlar ve motosiklet sürücüsü yaralanan yaya ilk müdahaleyi yapıp, 112 sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine 112 sağlık ekipleri gelene kadar yaralı vatandaşın güneşten etkilenmemesi için ellerindeki gazete ile vatandaşa gölge yaptılar. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı vatandaşı Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralı vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu bilinmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karşıya Geçmek İsteyen Yayaya Motosiklet Çarptı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!