Muğla Milliyetçi Harekat Partisi Köyceğiz’de Kahvaltıda Buluştu

featured

Milliyetçi Harekat Partisi il başkanlığı olarak MHP Köyceğiz ilçe başkanlığının düzenlediği kahvaltı programına MHP ilçe Başkanı Mehmet Korkmaz ve yönetimi de katıldı.

Milliyetçi harekat partisi il başkanı Mehmet korkmaz ”İl teşkilatımızın ve ilçe teşkilatlarımızın düzenlediği bu tip etkinliklerde muhtarlarımız, her zaman bizlere destek veren kadınlarımız, yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarımız ve bize gönül vermiş parti üyelerimizle birlikte beraberiz ve bundan sonra büyüyerek devamını getireceğiz. Bu gün Köyceğiz ilçe başkanımız Mehmet Zafer Türkmen ve yönetiminin düzenlediği kahvaltı programında Köyceğiz muhtarlarımız ve her daim bizi destekleyen kadınlarımızla beraber olmanın gururunu yaşıyoruz. ” dedi.

Etkinlik bitiminde MHP İl başkanı Mehmet Korkmaz beraberindeki heyet ile birlikte geçtiğimiz günlerde Marmaris’te ki orman yangının da şehit olan itfaiye personeli Görkem Hasdemir’in evine ziyarette bulunup, taziyelerini ilettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muğla Milliyetçi Harekat Partisi Köyceğiz’de Kahvaltıda Buluştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!