1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Yalıkavak’da 19.250 TL’lik hesabı gören ünlü isim mekanı dağıttı

Yalıkavak’da 19.250 TL’lik hesabı gören ünlü isim mekanı dağıttı

featured

BODRUM SICAK HABER – Sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mamut Yazıcıoğlu ile Yalıkavak’da Yıldız Tilbe’nin sahne aldığı bir mekanda yemek yedikten sonra gelen 19.250 TL ‘lik hesaba sitem ettiler. Çıkan tartışma arbedeye dönüştü, taraflar birbirinden davacı oldu.

Sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mamut Yazıcıoğlu ve bir gurup arkadaşı ile Yalıkavak’da Yıldız Tilbe’nin sahne aldığı bir mekanda yemeğe çıkıyorlar. Servisten ve gelen 19.250 TL’lik hesaptan rahatsız olan Şafak Mamut Yazıcıoğlu ” Bu milleti dolandırmak değil mi ” diye tepki gösterince gerginlik çıktı.

Sunucu Ece Erken ve eşi Şafak Mamut Yazıcıoğlu karakola giderek şikayette bulundu.

Ece Erken sosyal medya hesabı üzerinden “Dün gece arkadaşlarımızla hayatımızda ilk kez gittiğimiz Mücver isimli mekanda Yıldız Tilbe’nin 23.20’de sahne almasından ve yemeklerin geç gelmesinden dolayı müşteriler mekanı çatal bıçakla protesto etti. Gece 01.00’de Yıldız Tilbe hâlâ sahnedeyken ana yemek köfte olan bir iki çeşit meze verilen mekanda 6 kişi için 19.250 TL hesap ödedik.”

“Eşim ödemeyi yaptıktan sonra ‘Bu milleti dolandırmak değil mi’ diye sitemini belirttikten sonra yanımızdaki arkadaşımız darbedilirken eşim araya girmiştir. Şikayetçi olduk…Yani hesap ödememek için değil, ödenen hesaba edilen bir sitem söz konusu. Zaten gergin olan diğer müşteriler de tepkilerini belli etmiştir. Yazıldığı gibi kaş göz patlamadı. Şikayetçi olduk, dava açıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yalıkavak’da 19.250 TL’lik hesabı gören ünlü isim mekanı dağıttı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!