1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kaza Üstüne Kaza; 1 Ağır Yaralı

Kaza Üstüne Kaza; 1 Ağır Yaralı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum – Milas yolu üzeri 3 farklı kazada 5 aracın karıştığı kazada 1 ağır yaralı.


Bodrum Torba mahallesi Bodrum – Milas yolu üzeri Shell – Bir Akaryakıtın önünde kaza üstüne kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Bodrum istikametinden Milas istikametine seyir halde olan 48 BM 743 plakalı araç, Shell’ den hızla çıkan ve çevre kontrolü yapmadan direkt sol şeride geçen 45 HR 784 plakalı motor sürücüsünü son anda fark etmesine rağmen duramamış ve çarpmıştır. Çarpışma noktasından yaralının hastaneye kaldırıldığı yer arası 50 metre olduğunu, motor ise çarpışma noktasından 150 metre ileride olduğu bilinmekte.
Tüm bu olaylar yaşanırken arkadan gelen 48 KF 924 plakalı araç sürücüsü panik freni yapınca önce aracın kontrolünü kaybetti sonra bariyerlere çarparak durabildi.
10 – 20 dakika sonra ise trafik durma noktasına gelmiş, viraj yüzünden kazayı göremeyen sürücüler ise frene basarak lastik sesi üzerine korna sesi, tam bir kaos ortamına dönüştü.
Kazayı fark edemeyen 48 T 6996 plakalı taksi öndeki duran 48 T 7000 plakalı taksiye çarptı, çarpmanın etkisiyle savrulan araba başka bir motosiklete çarpıp motosikletin düşmesine sebep oludu.

Başka bir kaza olmaması için ekstradan polis ekibi sevk edildi.
Kaza sebebi ile trafik durma noktasına geldi. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle araçlar trafikten çekilerek trafiğin normale dönmesi sağlandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaza Üstüne Kaza; 1 Ağır Yaralı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!