1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 29 Ekim Cumhuriyet Kutlama Gösterileri İzleyenleri Büyüledi

29 Ekim Cumhuriyet Kutlama Gösterileri İzleyenleri Büyüledi

featured

BODRUM SICAK HABER – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Bodrum Kalesi’nde gerçekleştiren gösteri izleyenleri büyüledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 98’inci kuruluş yıldönümü Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde gerçekleştirilen gösteriler ile kutlandı. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. 

Ardından Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Garnizon Komutanı Personel Albay Güngör Gündoğan, kürsüde halkın bayramını kutladı. 

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, “Büyük Türk milletinin yaşamında seçkin ve anlamlı bir yeri olan Ulu Önderimiz Atatürk’ün öncülüğünde milletimizden alınan güçle kurulan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin 98’inci kuruluş yıldönümünü bütün yurtta olduğu gibi cennet köşemiz Bodrum’da da sevinç ve coşkuyla kutluyoruz. Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare Cumhuriyet idaresidir diyerek ilan ettiği Cumhuriyet onun Türk milletine bıraktığı en büyük mirastır.” dedi.

Cumhuriyet konulu resim şiir, kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği programda Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğrencilerinin “Kuva-yi Milliye Destanı”, Bodrum Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin “Cumhuriyetimizin Kuruluş Hikayesi” ve Doğa Anadolu Ortaokulu öğrencilerinin “Cumhuriyet” adlı gösterisi coşkuyla izlendi.

Gösteride duygu dolu anlar yaşanırken, başta Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Belediye Başkanı Ahmet Aras’ tan yoğun alkış aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
29 Ekim Cumhuriyet Kutlama Gösterileri İzleyenleri Büyüledi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!