1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kızılay Haftasını Bodrum Genç Kızılayı Oasis AVM’ de kutladı

Kızılay Haftasını Bodrum Genç Kızılayı Oasis AVM’ de kutladı

featured

BODRUM SICAK HABER – Cumhuriyet Bayramımızın 98.yılını ve aynı zamanda Kızılay Haftasını Bodrum Genç Kızılay’ı Oasis AVM’ de kutladı.

Etkinlikte çocuklar palyaço ve Kızılay ekibi ile yüz boyma gibi keyifli etkinlikler yaptıktan sonra ilk yardım eğitimi aldılar.

Etkinlik sırasında ebeveynler ve bazı gönüllü vatandaşlar ise kan bağışında bulundu.

Bodrum Kızılay başkanı Sait Güllüoğlu, Aydın Kızılay başkanı Mesut Mezkit Bodrum Kızılay tarafından yapılan faaliyetleri tanıtırken konuşmaları kameralara yansırken Aydın Kızılay başkanı:

‘’ Biz kardeş kuruluşuz birbirimize destek olacağız. Aydın Kızılay ekibi olarak Muğla Askeriye’ ye ücretsiz bir şekilde ilk yardım etkinlikleri düzenliyoruz. Muğla’ da genç teşkilatımız kan bağışı ve benzeri faaliyetler olsun büyük bir organizasyon yapıyoruz. Yangın ve Salgın döneminde 100’lerce gönüllerimizden o kadar faydalandık ki onlara teşekkür ve hatıra maksatlında kahvaltılı ödül töreni düzenlenecek, aynı zamanda Tüm Türkiye’de eş zamanlı bir yürüyüş olacak. Kızılay’ı vatandaşlar sadece kan bağışı olarak biliyor. Kızılay’ın 11 tane dalı ve 150’ ye yakın görevimiz vardır. Bizim en önemli görevimiz sosyal hizmetlerdir. Biz Aydın’ da hayır severlerin vasıtasıyla yaklaşık 200 öğrenciye her ay 120 bin TL ye yakın burs veriyoruz. Nerde ne ihtiyaç var Kızılay oradadır.’’ Cümlelerini sarf etti.

Kızılay Gönüllüsü Mental Engelli Genç Kan Bağışında Bulundu

25 yaşındaki Mental engeli Aypar Öztürk kan bağışında bulunurken ‘’Kan vermek çok güzel bir duygu, çünkü hayat kurtarıyoruz. Kan ver hayat kurtar.’’ Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kızılay Haftasını Bodrum Genç Kızılayı Oasis AVM’ de kutladı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!