1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Under Armour Bodrum Yarı Maraton Başladı

Under Armour Bodrum Yarı Maraton Başladı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum yarı maraton Bodrum Belediye meydanında start verildi.

Under Armour Bodrum Yarı Maraton’ u Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin TUTKUN’ un startıyla başladı. Yarış; 21K – 10K – 5K etapları ile tarih ve güzellik dolu parkurunda; Myndos kapısı, Antik Tiyatrosu, Bitez ve Kumbahçe sahillerinde yarışan yarışmacılara güzel ve zorluklarla dolu anlar yaşattı. Yarışmada bazı etkileyici anlar yaşandı; Bebek arabasıyla yarışmayı bitiren, koşarken kameralara zıplayarak poz verenler ama en etkileyici olay ise Otizmli başarılı yarışmacıların yarışı, hırs ve mücadele ile yarışı bitirmesi idi.

Under Armour Bodrum Yarı Maratonu kapsamında Neyzen Tevfik, Cafer Paşa, Büyük İskender, Bitez, Bergamut, Pınarlı, Kanuni Sultan Süleyman, Fatih Sultan Mehmet, Artemis, Atatürk, Dere, Paşa Tarlası ve Atatürk Caddesi (İçmeler Yolu) sabah 07.00-10.30 saatleri arasında trafiğe kapandı. Sporcuların geçiş zamanlarına göre yollar kontrollü olarak farklı zamanlarda trafiğe açıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Under Armour Bodrum Yarı Maraton Başladı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!