AFET ve Acil Durum Toplanma Alanı Hafriyat Döküm Alanı Olmasına Kimler Göz Yumuyor

featured

BODRUM SICAK HABER – Acil toplanma merkezi olarak ayrılan Belediye’ye ait arazinin Bodrum Belediye Fen İşlerinin moloz ve asfalt döküm alanı olarak kullanıldığı görüntülendi.

Acil toplanma alanı ile ilgi haberimizi 20 Haziran 2021 tarihine yapmıştık ama yetkiler tarafından bir cevap gelmediği gibi hafriyat dökümleri de çoğaldığı gözlemlendi.

Akıllarda uyanan soru ise ”AFET ve Acil durum toplanma alanı hafriyat döküm sahasına mı dönüştü?”

Aynı zamanda içerisinde kaçak olarak yapılan bina olduğu iddia edildi. Kaçak yapıyla mücadele ettiğini söyleyen Bodrum Belediyesinin kaçak bina yapması büyük tepkilere sebebiyet oldu.

Devletin malının israf edilmesinin içler acısı olduğu görüldü. Bodrum Belediyesi Fen İşlerinin moloz ve asfalt döküm alanı olarak kullanılması nasıl açıklanacak? Akıllarda uyanan diğer bir soru ise ”Çekilen krediler nereye gidiyor?” oldu.

O günden bu güne hiçbir düzenleme yapmayan Bodrum Belediyesi, daha çok hafriyat dökülmesine ve evsiz insanların acil toplanma alanındaki binaya yerleşmesine iznin verdiğini gözlemledik.

Bodrum Sıcak Haber Ekibi olarak tekrar gittiğimiz alanda yaptığımız çekimlerde gördüğümüz görüntüler içler acısıydı. Afet ve Acil Toplama Alanı için ayrılan bölümde yapılan binanın yasal izni olup olmadığı aynı zamanda yapılan masraflarına karşı, binanın içi ve dışı evsiz insanlardan tarafından talan edildi.

Oğlağın bir durumda sığınmamız için yapılan binanın kullanılmaz halde olması Bodrum Belediyesi’ nin bunu görmezden gelmesi biz bu habere tekrar yapmasına sebep oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AFET ve Acil Durum Toplanma Alanı Hafriyat Döküm Alanı Olmasına Kimler Göz Yumuyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!