Bodrum Türk Kızılay’a Atanan Yeni Yönetim İlk Toplantısını Yaptı

featured

BODRUM SICAK HABER – Yeni Atanan Bodrum Kızılay Başkanı Sait Güllüoğlu basın ve yeni üyelerle tanışma adı altında toplatı düzenledi.

Bodrum Konacık Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak caddesi üzerinde bulunan Bodrum Kızılayı binasında yapıl toplantıda; Bodrum Kızılay başkanı Sait Güllüoğlu, yönetim kurulu toplantı yapıldı.

Toplantıda tanışmanın yanı sıra projeler ve bütçe gibi önemli konular konuşurken Bodrum Kızılay başkanı Sait Güllüoğlu kameralara ağır bir yükün altına girdiğini ifade ederek

’’ Bodrum Kızılay’ a genel merkez tarafından yeni atandım. Kızılay 1868’ de kurulmuş olup bütün dünyaya yardım eli uzaten çok ulvi ve önemli bir kuruluş. O yüzden Kızılayın bir parçası olmak, gurur ve onur verici.

Kızılaya maddi ve manevi her türlü yardımı kabul ediyoruz çünkü, gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmakla yükümlüyüz. Sosyal projelerde de bu bağışları kullanıyoruz.

Bizim temsil ve şubemizin giderleri var. Aldığımız yardımlardan hariç kendimizde bütçeye ciddi bir teminde bulunuyoruz.

Çok projemiz var. Öncelikle sabit bir kan merkezi oluşturmamız gerekiyor. Bodrum eski otogarda kan noktası olarak Bodrum Belediye Başkanı sayın Ahmet Arasa tarafından tahsil edildi. Burdan sayın Aras’ çok teşekkür ediyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Türk Kızılay’a Atanan Yeni Yönetim İlk Toplantısını Yaptı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!