1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kazada Hayatını Kaybeden Belediye Personeli İçin Cenaze Törenini Düzenlendi

Kazada Hayatını Kaybeden Belediye Personeli İçin Cenaze Törenini Düzenlendi

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum’ da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden belediye personeli için Bodrum Belediyesi önünde tören gerçekleştirildi.

Yaşamını yitiren Mehmet Ali Top’un yakınları, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, mesai arkadaşları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Değerli Kardeşimiz Mehmet Ali Top’ un kederli ailesi ve sevgili çalışma arkadaşlarım. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı daha uğurluyoruz. Yaşam böyle ne zaman gelip ne zaman geleceğimize kara veremiyoruz. Elbet bir gün bir yerde yol bitiyor.

Belediye Başkanı Aras, törende, Mehmet Ali Top’un ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileyerek ‘’Son dönemde çok kaybımız oldu. Hem bu elim hastalıktan özelliklede son dönemde kazalar Bodrum’ da çok canımızı yakıyor. Ali kardeşimizide bu genç ve güzel yaşında aramızdan aldı ecel.

Maalesef, hiç düşünülmeyen anda, olmadık bir zamanda belkide en mutlu olduğu zamanda insanları bu dünyadan alıp koparıyor ve sonsuza kadar uğurlamak durumunda kalıyoruz. En büyük acı değerli ailesinde, ateş düştüğü yeri yakıyor. Onların acıları çok büyük, onları teselli etmek çok zor. O ateş onların içerisinde büyük bir dönem yaşıyacak. Ali kardeşimizin yoklu onların gönlünde, kalbinde ve hayatlarında büyük bir boşluk yaratacak. Bunuda kabul etmek durumundayız.

Çalışma arkadaşlarına, doslarına ve bizlere düşen, onun hatıralarına sahip çıkmaktır. Onun hatırası ailesidir. Onun annesi, babası, bizim annemiz, babamızdır. Onlarada en iyi şekilde sahip çıkmaktır. Kötü günde iyi günde onların yanında olmaktır. Bizim sorumluluğumuzdur görevimizdir. Ruhu şad olsun.’’ sözlerini sarf etti.

Okunan duaların ardından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve mesai arkadaşlarının omuzlarında taşınan Top’un cenazesi Yalı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Mehmet Ali Top kontrolünde olan motosiklet dün, Yalı Mahallesi’nde Ali İhsan D. yönetimindeki otomobille çarpışmış, kazada Mehmet Ali Top, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kazada Hayatını Kaybeden Belediye Personeli İçin Cenaze Törenini Düzenlendi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!