Bodrum Yarım Adasına Yakışmayan Yollar

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum yarı adasında yollar köstebek yuvası

Bodrum Sıcak Haber olarak Bodrum yarımadasını turuna çıktığımızda torba mahallesinden başlayarak türkbükü mahallesi yalıkavak mahallesi, sahil yolundan devam ederek gümüşlük mahallesi, turgutreis mahallesi, akyarlar mahallesi, yahşi mahallesi, ortakent ve bitez mahallesi olmak kaydıyla dolaştık.

Turizmin göz bebeği olarak devamlı söylediğimiz ve küçük dünya olarak bahsettiğimiz Bodrumumuzun yolları köstebek yuvası mı dersiniz yoksa halk arasında konuştuğumuz gibi patates çukurumu dersiniz bilmem ama bu güzel bodruma yakışmıyor.

Bozuk yollarının kahırlarını çeken mahalle sakinleri ve esnafı çok dertli doğal olarak Bodrum Belediyesini suçluyorlar.

Muğla Büyük Şehir olduğu günden bu yana Bodrum Belediyesinin yetkileri kısıtlandı çoğu yetkiler Muğla Büyük Şehir Belediyesi yetkisi altında geçtiği için bu yollar doğal olarak Bodrumu üvey evlat muamelesi yapan sayın Osman Gürün Başkanın yetkisinde alt yapı sorunu için açılan ve taş ören firma tarafından yama yapılarak kapatılan yollar düzgün yama yapılmadığı için çökmüş ve çukurlar oluşmuştur. Hatta susuzluk riski altındaki bölgemiz yarım ada etrafında 6 farklı yerelde patlayan ve boşa akan şebeke su hatları ile dolu.

Buradan sesleniyoruz Bodrumda yaşayan vatandaşlar olarak kim ilgileniyor bu sorunlarla Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ‘mı yoksa Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman Gürün mü bizim için önemli olan kim veya kimler değil Turizmin göz bebeği ülkemizi dünyaya tanıtan Bodrumun bu veya bunun gibi sorunlarının bir an önce çözülmesi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Yarım Adasına Yakışmayan Yollar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!