1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezinde Neler Oluyor

Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezinde Neler Oluyor

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezinde neler oluyor.

Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım merkezine vatandaşlar tarafından hasta veya yarlı olarak gerek kendi imkanları gerekse barınak yetkileri tarafından aldırılarak tedavisi yapılmasını isteyen vatandaşların iddialarına göre barınakların temiz olmadığını ilgisiz olduklarını bir sedye üstünde kedilerin olduğunu hatta ölmüş olan hayvanların hasta hayvanlarla yan yana olduğunu iddia edildi.

Turgutreis barınağında bir arkadaşının tesadüfen Balkız adında yaralı dişi köpeği fark etmesi ile hayvan sever olarak bilinen canan hanıma söylenmesi üzerine, iddialara göre Balkız için barınak çalışanlarının verdiği bilgiye göre sağlık olarak düzelmeyeceğini düşünen barınak yetkilileri uyutulması gerektiğini söyleyen ve barınakta beton zeminde yatırılan köpeği barınaktan alarak özel bir kliniğe getiren canan hanım Balkız buz gibiydi halsiz ve yürüyemiyordu şimdi daha temiz ortamda tedavisi yapılıyor dedi ve başkanım bu olaya el atması gerekiyor bu hayvanlar bunları hak etmiyor çok yazık dedi.

Bodrum barınağına farklı zamanlarda 3 farklı hastalıktan pet ambulans aramasına rağmen gelmediğini kendi imkanları ile kedileri barınağa götürdüğünü söyleyen esma hanım barınak yetkililerin bırakın hayvanı dışarı dediler dışarıda olmaz dememe rağmen hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. 3 kedi getrdim 3’üde barınakta öldü.

Bodrum Belediyesi Yetkilerinden edinilen bilgiye göre barınaklarda daha önceden olan sorunların görev değişikliği ile çoğunun giderildiği eksik ve sorun olan yerlerinde kısa zamanda giderileceğini, Bodrum Belediye Başkanımız ve tüm ekibiz bu konuda hassas ve öz verili bir şekilde çalışıyoruz dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezinde Neler Oluyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!