1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Deve güreşlerinin geliri SMA hastası çocuklara şifa olacak

Deve güreşlerinin geliri SMA hastası çocuklara şifa olacak

featured

BODRUM SICAK HABER – Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün düzenlenen Deve Güreşi festivalini aralarında turistlerinde bulunduğu yaklaşık 9 bin kişi izledi. Festival havasında geçen güreşlerde değerleri 1milyon TL. olan develer kıran kırana güreşti. Kazananlara ödül olarak kupa ve halı verildi. Güreş sahipleri gelirlerin bir bölümünü SMA hastası çocuklar için ayrıldığını söyledi.

Güreşlerin bir bölümünde toplanan 15 bin TL nin söke’de yaşayan SMA hastası Alparslan Sarıboğa’ya iletileceğini belirten Mumcular Mahallesi’nden  deve güreşçisi  Haşim Yoldaş  “Bu yıl ödüllerimizi ve kazandığımız paralar ile bağışlarımızı bölgemizde SMA hastalığı ile mücadele eden çocuklarımızın ailelerine yardım amaçlı vermeyi karar almıştık. Bu nedenle temin ettiğimiz 15 bin TL. yi Alparslan’ın babası Ömer Sarıboğa’ya göndereceğiz” diye konuştu. Yoldaş Alparslan Sarıboğa’ya yardım etmek isteyenlerin babasının 05534634634 numaralı telefonundan ulaşabileceklerini söyledi.

Kaynak :Anter Haber

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deve güreşlerinin geliri SMA hastası çocuklara şifa olacak
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!