1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Amacımız Siyaset Değil, Vatandaşlarımızın Mağduriyetini Gidermeye Destek Olmaktır.

Amacımız Siyaset Değil, Vatandaşlarımızın Mağduriyetini Gidermeye Destek Olmaktır.

featured

BORUM SICAK HABER – Bodrum Güçbirliği Derneği olarak birkaç gün önce yapmış olduğumuz açıklamada; AYDEM’in yüksek elektrik faturaları ve Bodrum’un yetersiz elektrik alt yapısını eleştirmiş ve bu eksikliklerin bir an önce giderilmesi gerektiğini söylemiştik.

Bu çağrımızdan sonra vatandaşlarımız sosyal medya üzerinden AYDEM önünde bir protesto eylemi düzenledi. Buraya kadar herşey normal! Ama bu anayasal hak olan eyleme maalesef bazı siyasi partiler dahil olup, eylemle hiç ilgisi olmayan sloganlar atmış ve eylemi amacından saptırmıştır.

Yüksek elektrik faturalarına karşıyız. Ancak MUSKİ’nin fahiş su zamlarına da karşıyız. Ayrıca Bodrum Belediyesi’nin yüzde 700’e varan emlak zamlarına da karşıyız. Bu zamların geri çekilmesi yönünde daha önce de açıklamalarımız olmuştur. Ancak hiçbir açıklamamızda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’nı ya da Bodrum Belediye Başkanı’nı istifaya çağırmadık.

Çünkü bizim amacımız siyaset değil, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeye destek olmaktır.

Bu yüzden dün yapılan eylemlerde hükümeti istifaya çağıran, Devlet adamlarına hakarete varan sloganlar atan siyasileri kınıyoruz.

Eğer bu konuda samimiyseniz, yine vatandaşımızın canını yakan yüksek su faturalarını, olmayan katık atık bedeli tahsilatını, yüzde 700’e varan emlak vergisi zamlarını protesto etmek için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye Başkanı’nı da istifaya davet edin.

Bodrum’un sorunlarını çözmek için acilen güçbirliğine ihtiyaç varken, vatandaşlarımızın büyük sorunlarını siyasi ranta alet etmenin doğru olmadığının altını çizmek istiyoruz.

Lütfen siyaseti vatandaşımızın menfaati için yapın, kendi siyasi rantınız için değil!

Serdar Kayhan

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Amacımız Siyaset Değil, Vatandaşlarımızın Mağduriyetini Gidermeye Destek Olmaktır.
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!