Kaçak Yapı Yıkımında Gergin Anlar Yaşandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Konacık mahallesi Efeler sokakta bulunan Ayşe E. ye ait binada kaçak eklentiler yapıldı. İddiaya göre, Yapılan kaçak yerler çevrede yaşayan vatandaşlarca belediye şikayet edildi. Şikayet üzerine binaya 2 oda ekleyen vatandaşın evi incelenerek Belediye encümen kararı ile yapılan kaçak bölümlere yıkım kararı çıktı. Belediye tarafından mühürlenen kaçak yapının yıkım işlemleri için bugün ekipler olay yerine geldi. Yıkım esnasında kriz geçiren ev sahibini orada bulunan polisler sakinleştirmeye çalıştı. Yıkım yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerince
sağlık kontrolleri yapılan Ayşe E. hastaneye gitmek istemediğini belirtti. Edinilen bilgiye göre, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Bodrum genelinde çıkan yıkım kararlar ile ilgili yapmış olduğu kontroller sırasında karşılaşan Ayşe E. ve ailesi tarafından çıkarılan yıkım kararı ile ilgili tepki gösterildiği de öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaçak Yapı Yıkımında Gergin Anlar Yaşandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!