1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Muğla’da yıkılma tehlikesi bulunan duvara belediye ekiplerince müdahale edildi…

Muğla’da yıkılma tehlikesi bulunan duvara belediye ekiplerince müdahale edildi…

featured

BODRUM SICAK HABER –  Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan yağışlar nedeniyle evlerin üzerine yıkılma tehlikesi bulunan duvar, belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkıldı.

Karşıyaka Mahallesi Yağmur Sokak’ta bulunan ve geçtiğimiz günlerdeki aşırı yağıştan dolayı zarar görerek alt sokaktaki evlerin üzerine yıkılma tehlikesi bulunan duvara, Menteşe Belediyesi ekiplerince müdahale edildi.

Ekipler tarafından yapılan çalışma ile kontrollü şekilde yıkılan duvarın evlerin üzerine çökmesi engellendi.

Bölgede yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 1984’te yapılan duvarın aşırı yağışlar nedeniyle deforme olduğunu, alt sokaktaki evlerin üstüne yıkılma riski bulunduğunu söyledi.

Ekiplerin yaptığı müdahale ile duvarın kontrollü şekilde yıkıldığını ve evlerin üzerine yıkılma riskinin ortadan kalktığını belirten Gümüş, “Olası bir mal ve can kaybının da önüne geçildi. Yıkım işleminin ardından yine ekiplerimiz tarafından duvar güvenli şekilde yeniden inşa edilecek.” dedi.

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Topbaş da tehlike eden duvarın yıkılma işlemi için belediyeye müracaat ettiklerini, ekiplerin de gerekli çalışmalara başladıklarını dile getirdi. (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muğla’da yıkılma tehlikesi bulunan duvara belediye ekiplerince müdahale edildi…
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!