Başkan Aras; Sizin Güvendiğiniz Kim Olursa Olsun Biz, Hukuki Mücadelemize Sonuna Kadar Devam Edeceğiz

featured

BODRUM SİCAK HABER – Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımda Bitez’de satışı yapılan arazi ile ilgili duygularını dile getirdi.

Başkan Aras; ” Değerli Bodrumlular ve kalplerinde Bodrum sevgisi olanlar, hepinize günaydın.. Bu sabah güne, Bitez’in bağrına bıçak gibi saplanan bir satışla başlamak istiyorum. Türkiye’nin dünyaca ünlü turizm markası Bodrum’un en değerli bölgelerinden biri olan Bitez’de yer alan ve imar planında “kumsal – sosyal tesis alanı – spor alanı – ağaçlandırılacak alan – yol – olması şartıyla; “SOSYAL VE TEKNIK DONATI ALANLARINA” ayrılmış 29 dönüm büyüklüğündeki araziyi, Özelleştirme İdaresi’nin “hukuki itirazlarımızı ve devam eden hukuki süreci dikkate almadan” açtığı ihaleye girmeden birkaç gün önce kurdukları şirket üzerinden 242 milyon liraya satın alanlar, Belediyemize imar durum belgesi, ön onaylı vaziyet planı veya yapı ruhsatı için müracaat etmedikleri gibi, satın aldıkları araziyle ilgili olarak Belediyemizce açılan davanın hukuki sürecini de yok saydılar ve arazideki ağaçları yangından mal kaçırır gibi yok etmeye başladılar. Buradan, kendilerine seslenmek istiyorum.. Sizin güvendiğiniz kim olursa olsun biz, hukuki mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Dolayısıyla, milyonlarca lira kazanma hayallerinize bir süre ara verin ve Bodrum’un Halkı tarafından seçilmiş olan Belediye Yönetimine saygılı olun, hukuki süreçleri ve sonuçlarını bekleyin. Size ilk ve son defa söyleyeceğim, budur. “Paylaşımı ile tepkisini vatandaşlarla paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aras; Sizin Güvendiğiniz Kim Olursa Olsun Biz, Hukuki Mücadelemize Sonuna Kadar Devam Edeceğiz
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!