Gümbet’te Çıkan Arkadaş Kavgasında Bir Kişi Boğazından Yaralandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Gümbet’te bir teknede 1’i kadın 3 kişi arasında çıkan kavgada gırtlağı kesilen Eyüp Y. boğazından yaralandı.

İddiaya Göre, Gümbet Koyu’nda meydana gelen olayda B.Ç. ve C.Ç adlı çift ile arkadaşları Eyüp Y. tekne ile Adaboğazı mevkiine açıldı. Bir süre Adaboğazı’nda alkol alan şahıslar, daha sonra Gümbet Koyu’na geldi.

Tekneyi kıyıya yakın bir noktaya demirleyen teknedeki arkadaşlar arasında  tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra arbedeye dönüştü.

Olay esnasında boğazından yaralanan çiftin arkadaşı Eyüp Y. denize düştü. Kendi imkanları ile karaya çıkan şahsı görenler, Sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Gırtlağı kesildiği öğrenilen Eyüp Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Diğer yandan teknede kalan B.Ç ve C.Ç. ise gözaltına alındı. Çift, yaralı şahsın kendilerine bıçakla saldırdığını fakat arbede esnasında denize düştüğünü iddia etti. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gümbet’te Çıkan Arkadaş Kavgasında Bir Kişi Boğazından Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!